RPS is een wereldwijde zakelijke dienstverlener, toonaangevend op het gebied van inspecteren, analyseren en adviseren van de bebouwde en landelijke omgeving, met 450 professionals in Nederland en ruim 5.000 specialisten wereldwijd.

Sinds 2014 ontwikkelen en verzorgen we ludieke leiderschapstrainingen voor RPS. Naast stretchen en groeien, is fun, ontmoeten en verbinden een belangrijke factor binnen de programma’s.

“Als je een trainer inhuurt dan krijg je een opeenstapeling van clichés.
"We gaan alle neuzen even dezelfde kant uitzetten"
"Samen kijken waar de dwarsverbanden liggen zodat we voor een integrale aanpak kunnen gaan"
Dat was in ieder geval mijn vooroordeel. Voor ons managementteam zocht ik naar ondersteuning voor een inhoudelijke training waar ook ruimte was voor wat plezier. Op aanraden van een collega met Marco een bak koffie gedaan. Meteen over en weer een persoonlijke klik, goed de inhoud in maar zeker vooral lekker praktische benadering, de dag dus goed voorbereid ingegaan.
Marco is alles behalve de standaard trainer, ik heb hem op geen enkel cliché betrapt en hij was in staat ons allemaal enthousiast mee te krijgen waarbij we regelmatig goed om elkaar konden lachten. Als dan iedereen aan het eind van de dag wat heeft bijgeleerd en met een goed gevoel naar huis gaat kan je het een succes noemen. De volgende bijeenkomst staat alweer gepland waarbij we weer de hulp van Marco inschakelen.”

Jan KegelaerRPS, divisie directeur

“Als trainer gaat Marco op zoek naar direct contact met de trainees. Hij heeft oog voor kwaliteiten, maar ook voor de aarzelingen en voor dat wat hen hindert om als leidinggevende optimaal effectief te zijn. Hij adresseert beide heel direct en persoonlijk en creëert zo ruimte voor beweging.”

Frank VrolijksRPS, bestuurder

leiderschap ontwikkeling

leiderschap ontwikkeling

leiderschap ontwikkeling

leiderschap ontwikkeling

leiderschap ontwikkeling