Skip to main content

Zie Marco in actie als keynote spreker!

Play Video

Wil je inspiratie, fun en energie op jouw event?

Niet voor niets meestal de laatste spreker.

Zet Marco Gala voor een grote groep en je krijgt een pakkende en inspirerende presentatie. Hij daagt het publiek uit anders te denken en krijgt hen met zijn intense enthousiasme en krachtige storytelling op het puntje van hun stoel. Zijn passie voor de onderstaande topics zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek en geeft hen inzichten en tools voor zowel hun persoonlijke als hun zakelijke leven.

Klantbeleving

Krijg de inzichten mee die Marco aan de trainers en het management van high end hotels in Dubai leerde en creëer ook een next level hospitality cultuur in jouw organisatie!

Leiderschap

Maak je borst maar nat voor inspirerende storytelling en eye-openers vanuit eigen leiderschap ervaring en het werken met leiders over de hele wereld!

Leiderschap gaat niet alleen over het bepalen van richting en spelregels, maar ook over het creëren van optimale medewerkersbeleving en het in hun kracht zetten van je mensen. Plezier en prestatie gaan immers hand in hand.

People Skills

Waarschijnlijk de meest waardevolle skills in deze tijd: People Skills.

  • Waarom doen mensen wat ze doen?
  • Hoe kun je dat gedrag herkennen en zelfs voorspellen?
  • Hoe ga je om met mensen die anders zijn?

 

Maar je bent gewaarschuwd!
Je zult nooit meer hetzelfde naar mensen kijken!

Je bijdrage is super hoog gewaardeerd door de deelnemers met een 9,1! Een greep uit de reacties: 'Top, echte goede energieke spreker!', 'Geweldig optreden. Haarfijn verteld hoe het gaat met gastvrijheid in deze wereld.' Dank voor je mooie bijdrage.

Dorien de JongSenior Portfoliomanager Skipr Events

Marco is one of the best keynote speakers I know. His energy is contagious!

Drs. Jeanne BakkerAuteur, learning designer, trainer, keynote speaker

Deze man!!! Deze man!!!!! Alleen z'n energie al is een genot. Zijn hele presentatie is een echte traktatie. Gisteren stuiterend van energie en emoties naar huis gereden. Dank daarvoor Marco! Het was een zeer waardevolle dag!

Nora AkacharActrice, Theatermaker, JIKproductions

Een dag vol inspiratie, herkenning van wat belangrijk is en waar iedere dag de focus moet liggen in het uitvoeren van ons werk....en wat mij betreft levenshouding!
Was een te gekke afsluiter met jou Marco! Geleerd, geïnspireerd en gelachen! Mooiere samenvatting kan ik niet geven! Dank daarvoor 👌

Evelyn Van Diest-KuijpersManager zorg bij Dichterbij

Ha Marco, wat een geweldige afsluiter van een dag vol inspiratie. Met jouw humor en je enthousiasme blijven de voorbeelden hangen. Van prima naar excellent! 👍

Felicia SchrauwersEigenaar bij Decolicious by Félice

Marco is een inspirerende spreker die de juiste toon weet te zetten tijdens een bijeenkomst met veel verschillende personen. Hij heeft mij gemotiveerd en bewust gemaakt van mijn eigen invloed en het maken van eigen bewuste keuzes!

Lonneke GroothuisTeamleider Spoedzorg Stichting Prisma

Marco denkt in kansen. Zet hem voor een willekeurige groep en met zijn charme en kennis zal hij heel makkelijk een leerklimaat scheppen dat uitnodigt tot blijvende gedragsverandering.

Peter van RooyHR professional