fbpx

LEAD
Groeiprogramma
voor Teamleiders

4 Weken lang

met tussentijds project!

0
deelnemers
0
weken lang
0
Hele Live Dagen
0
leertraject

Wie heeft de meeste invloed op de prestaties van een team?

Wie heeft de meeste invloed op de betrokkenheid en het werkplezier?

De direct leidinggevende: teamleiders, coördinatoren, supervisors.

Van SPELER naar COACH

Dat moment dat je rol als leider je teveel energie kost. Of wanneer je promotie hebt gemaakt en je dan merkt dat dit écht een andere tak van sport is.

Ineens moet je het zelf uitzoeken, vooruit denken, richting aangeven, motiveren, anders communiceren en heb je veel meer verantwoordelijkheden.

Hoe pak je het vanaf hier op? Sommige medewerkers werken hier al langer dan jij, sommigen zijn ouder, hebben misschien meer kennis en ervaring. En sommigen waren eerder misschien wel jouw directe collega en nu moet jij hen vertellen wat ze moeten doen. Dat voelt awkward.

Je doet je best, maar ze doen niet zomaar wat je zegt en sommigen dreigen gedemotiveerd te raken.  HELP!

Er is niets zo complex als mensen!

En soms kom je in een spagaat tussen je team en jouw leidinggevende. Ze lijken dan allebei iets anders te willen. Wat doe je dan? Best lastig toch?

Het kan jaren duren voor je voldoende grond onder de voeten voelt en dat kost jou gewoon teveel tijd en stress. Dat drukt op je zelfvertrouwen, motivatie en resultaten en zorgt voor onnodige irritatie en wantrouwen. Dus zolang wil je niet wachten.

Jij wilt jouw ontwikkeling als leidinggevende nú enorm versnellen.

Je hebt nú de tools en inzichten nodig om je team te leiden en te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden en samen meer te bereiken dan iedereen alleen kan!

Jouw situatie is super herkenbaar!

En zo niet nodig!

leiderschap groeiprogramma van 4 weken

Wat ga je leren?

Grote leiders worden meestal niet zo geboren. Ze hebben er naartoe gewerkt. De weg er naartoe gaat met vallen en opstaan. Het is een leerproces dat je enorm kunt versnellen met de juiste tools op zak.

Ook ná dit groeiprogramma zul je tegen nieuwe uitdagingen aanlopen,  maar na deze vier weken heb je de inzichten en de vaardigheden om met elke situatie om te gaan en jouw leiderschap enorm te verbeteren.

Leren moet fun zijn en een tikkeltje op het randje

4 weken werken aan jezelf!

veel doen

Praktijk opdrachten uitvoeren, meteen toepassen in je eigen organisatie.
Dit is wat ik zoek!

4 weken lang

Mix van inspirerende online en offline sessies, vol reminders en leermomenten.
Ik wil me inschrijven!

Veel Leren

Nieuwe inzichten opdoen, ervaren, met elkaar sparren, delen en leren.
Dit wil ik

Wat je kunt verwachten Van dit groeiprogramma...

LEAD

 
Het doel van dit groeiprogramma is om je de mindset en essentiële vaardigheden bij te brengen om je rol als inspirerend leider te pakken, effectief te communiceren, vooruit te denken, structuur en rust te brengen, écht te connecten, mensen te overtuigen én te inspireren.
Na deze vier weken vol inzichten, real-time oefenen, tools & skills, kun jij jouw team naar een next level leiden  en betere resultaten boeken.

Stap 1

Brain overload

De eerste dag is meteen al super waardevol. Je leert elkaar goed kennen en je rugzak wordt tot de nok toe gevuld met nieuwe tools en een bak met energie. Aan het eind van deze dag ben je gedreven om de nieuwe tools uit te proberen.  En dan pas begint het échte leren 🙂

Stap 2

Trial and error

En nu voor ‘t echie. Tussen dag 1 en dag 2  word je uitgedaagd om de tools in de praktijk uit te proberen en nieuwe skills te ontwikkelen. Je neus stoten en groeien, is een cruciaal onderdeel van het leer-proces. Het contact in deze fase is via Zoom en soms telefonisch.

Stap 3

Next level

Op de laatste dag presenteer je je resultaten en learnings en reflecteer je daarop met je groep. Wat ging goed? Wat heb je ervan geleerd?  Wat ga je de volgende keer anders doen? Uiteraard krijg je ook deze dag nieuwe inzichten en tools waarmee je jouw inspirerend leiderschap direct verbetert.

LEAD geeft je de tools en de mindset shift die elke goede leider nodig heeft.

Maak de stap van TOP SPELER naar INSPIREREND LEIDER

wat levert het op?

Succes verhalen

Een vraag of opmerking?

Neem vrijblijvend contact op

Vele organisaties

Locatie & Tarief

€895,-

Exclusief btw.
Inclusief uitgebreide lunch.

Data eerstvolgende groeiprogramma:
dag 1: 06-09-'22
dag 2: 04-10-'22
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Deze groep is helaas vol. Meld je alvast aan voor de volgende!

Reserveer jouw plek

We houden de groepen klein dus wees er snel bij.

Na het aanmelden, ontvang je een mail ter bevestiging.

Het aantal mensen is nu beperkt door de maatregelen. Wil je dus je ticket claimen en direct afrekenen? Dan kan dat via de knop hieronder.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?