Skip to main content

“Leren moet leuk zijn… én een tikkeltje op het randje!”
- Marco Gala

Marco boeken als keynote spreker?

Nee vrijblijvend contact op. Let's connect!

Even voorstellen

Als ervaren leider weet ik hoe belangrijk het is om een inspirerende werkomgeving te creëren voor mijn team. Maar ik weet ook uit ervaring dat dit niet altijd even makkelijk is. Toen ik op 26-jarige leeftijd voor het eerst een internationaal team van meer dan honderd mensen leidde, leerde ik al snel dat het niet alleen gaat om het geven van opdrachten en het controleren van resultaten. Het gaat om het creëren van een veilige en inspirerende omgeving waarin mensen zich zowel betrokken als uitgedaagd voelen, en waarin ze kunnen groeien en bloeien.

En dat is niet altijd makkelijk. Ik heb mezelf dan ook obsessief verdiept in de psychologie van deze onderwerpen. Ik heb vele boeken gelezen, trainingen en masterminds gevolgd en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en me te ontwikkelen.

Beleving en resultaat

In mijn werk als trainer, spreker, coach en mentor vind ik het belangrijk om mensen uit te dagen om anders te kijken en hun mindset te onderzoeken, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat de manier van trainen of spreken bepalend is voor het resultaat.

Complexe inzichten probeer ik daarom op een visuele en begrijpelijke manier te presenteren, zonder academisch gezwam of vakjargon. Vaak is het zelfs life-changing, maar altijd zoveel mogelijk verpakt in een verrassende ‘Jip en Janneke’- stijl. Effectief leren moet immers vooral ook boeiend zijn. Om breakthroughs te creëren en mensen in beweging te brengen, maak ik gebruik van krachtige metaforen en pakkende storytelling. Hele organisaties transformeren met deze aanpak én de mensen (en ik zelf ook) hebben fun terwijl ze groeien!

Geen workshop en geen organisatie is hetzelfde.

Toch zijn deze 3 elementen altijd herkenbaar …

IJzersterke content!

De inhoud is altijd gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Het moet gewoon kloppen!

Om iets anders te DOEN ná de training is echter meer nodig, omdat nieuw gedrag alleen authentiek en geloofwaardig kan zijn door een Mindset shift. Dit vereist een ander level van trainen dan het aanleren van kunstjes.

Aansluiten op de behoefte!

Te vaak gebeurt het dat de leerstof niet goed aansluit op de praktijk van de deelnemers. Doodzonde natuurlijk!!

Onze aanpak is gericht op inspireren om te willen implementeren en dus op de performance ná de training want uiteindelijk gaat het niet om wat je hebt geleerd, maar om wat je er in de praktijk mee doet!!

Leren en beleven!

Geen geforceerde rollenspellen en saaie powerpoints!

We gebruiken entertainment, storytelling, uitdagingen, games, en nog veel meer om de energie erin te houden én de informatie écht binnen te laten komen. Inzichten gekoppeld aan emotie beklijven immers veel beter en dat zorgt dat er écht iets gebeurt met het geleerde.

Eén ding is zeker: Ze vergeten het nooit meer!!

I’ve hired Marco for leadership coaching and must say that his approach and personality are key factors in the success. He uses a lot of practical tools and insights that can be applied in your daily business and life, right away. Lots of fun, but also lot of learnings. Thank you Marco!

Michel BurgerhofEntrepreneur with multiple companies

Marco is een brok dynamiet ! Een enthousiaste, sportieve trainer die de meeste mensen wel uit hun stoel weet te krijgen.

Francis WildtMercure Amsterdam City, General Manager

Ik krijg nog altijd een glimlach als ik terugdenk aan onze ontmoeting met Marco in Utrecht. Wat een fijne presentatie. En die oranje auto vergeet ik niet meer!

Rosanne HussaartsManager Specialistische en Forensische Zorg

Marco zijn kwaliteiten zijn met name zijn enthousiasme, zijn levendigheid, zijn speelsheid en innemendheid., wat een aanstekelijke en inspirerende werking heeft op anderen. Ik beveel hem van harte aan.

Daniel OfmanGrondlegger van de kernkwadranten

Marco is a charismatic coach who can coach and give feedback to you so the message is completely clear. Marco has a ability to use daily situations and humor in a good balance, he really got full attention from me and the group where I took part in.

Anders KlintborgCEO Blue/Nordic Design

Marco denkt in kansen. Zet hem voor een willekeurige groep en met zijn charme en kennis zal hij heel makkelijk een leerklimaat scheppen dat uitnodigt tot blijvende gedragsverandering.

Peter van RooyHR expert