Skip to main content

Leerdesign en oplossingen op maat

Ontwikkeling van organisatie, team en leiderschap.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Let's connect!

Expertise

Met 20 jaar ervaring in Learning & Development (L&D) en Human Resource Development (HRD) hebben we gewerkt in 13 landen en 4 continenten. We hebben een breed scala aan professionals opgeleid, van leiders tot trainers tot HR-experts, waardoor we nu een sterk trainerscollectief hebben met diverse specialiteiten.

Gecertificeerd in verschillende disciplines zoals NLP, DISC, Firewalking, en meer, spreken we een universele taal die begrepen wordt in diverse sectoren, van technologie tot mode.

Er zijn talrijke testimonials beschikbaar op onze website, voor het geval je de tijd hebt om ze allemaal door te nemen.

Kijk op leren

Wie zegt dat leren saai moet zijn? Bij ons in ieder geval niet!

De afgelopen 10 jaar zijn een feest geweest van ‘storytelling’, ‘ervaringsleren’ en ‘doorbraken creëren’.

We zorgen we ervoor dat deelnemers op het puntje van hun stoel zitten. In onze trainingen zorgen we voor variatie en een goede vibe. We zetten muziek in, zetten interactie centraal en gebruiken boeiende ervaringsoefeningen die deelnemers uit hun comfortzone halen en echt betrekken bij het leerproces.

Alles met een simpele overtuiging: als leren boeiend is, blijft het hangen. Leren is dan gewoon veel effectiever. En dan merk je in het leer-rendement.

Maatwerk

Bij ons is geen traject hetzelfde. Elke organisatie is uniek. Elke situatie is uniek. Elke transitie is uniek.

Elk traject begint met een grondige analyse, waarbij we kijken naar wat er onder de motorkap gebeurt. Geen standaard routes hier; we ontwerpen een unieke reis die jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengt. Maatwerk is onze kernwaarde, en we gebruiken jouw doelen als onze leidraad.

Ons uitgebreide trainers-collectief met diverse specialiteiten geeft ons het grote voordeel dat we de juiste trainer, coach of consultant op de juiste job kunnen zetten.

Samen ontwikkelen we een programma dat naadloos aansluit bij jouw organisatie-uitdaging.

Passen we bij elkaar?

We zijn geen juiste match als je op zoek bent naar een uitvoerder van standaard trainingen!

Wij zien leren en ontwikkeling als een strategisch onderdeel van elke organisatie, dus vooral als partner maken we grote impact. In dat geval werken we samen aan de groei en ontwikkeling van jouw organisatie, team en menselijk potentieel!

Ikke hold deg selv – fordi menn ikke liker når en kvinne er stille i sengen. Men det er ikke verdt å lure deg min forklaring en kjær, det vil si å sukker bildet når du ikke liker noe. Utsett følelser og ønsker, oppmuntre det med observasjonene: “Ja, da”, “igjen!”. Det vil fange det alt gjør, for din generelle glede.

Goed om te weten...

  • We hebben ons gespecialiseerd in het vermenselijken van organisaties. en dat is hard nodig in deze constant veranderende digitale wereld. Volgens ons is er een nieuwe mindset nodig waarbij welzijn, verbinding en aanpassingsvermogen centraal staan.

 

  • We kijken graag eerst onder de motorkap om te ontdekken waar het ratelt en waarom het daar ratelt. Vervolgens ontwikkelen we samen een leer-oplossing die organisatiedoel en strategie duurzaam vertaalt naar de ontwikkeling van het leiderschap, gedrag en mentaliteit.

 

  • We houden van een uitdagende en energieke manier van leren, simpelweg omdat dat veel effectiever is. Gedragsverandering werkt immers niet volgens rationele mechanismen (informeren, opdragen, instrueren), maar volgens menselijke mechanismen (inspireren, enthousiasmeren, ontdekken).

 

  • Oh ja, en we hebben inmiddels over de hele wereld mogen ‘oefenen’; van Amsterdam tot Washington, van Sao Paolo tot Polen en van Barcelona tot Bangkok om de mindset, beleving en prestaties in meer dan 13 landen te verbeteren. We weten het dus nu zeker… onze aanpak werkt overal!

Marco is een zeer energieke trainer die een groep, groot of klein, echt ‘aan’ kan zetten. Het is fijn om de inhoud samen a te stemmen op de specifieke behoefte. Marco kiest om de kernboodschap in de verschillende onderdelen terug te laten komen. Dit alles met humor en een glimlach. Als ik echt iets wil met mijn team, gehele vestiging of regio dan kies ik Marco 🔥🔥💪👌

Boudewijn de VriesRegiodirecteur at Croonwolter&dros

Marco is alles behalve de standaard trainer, ik heb hem op geen enkel cliché betrapt en hij was in staat ons allemaal enthousiast mee te krijgen waarbij we regelmatig goed om elkaar konden lachten. Als dan iedereen aan het eind van de dag wat heeft bijgeleerd en met een goed gevoel naar huis gaat kan je het een succes noemen. De volgende bijeenkomst staat alweer gepland waarbij we weer de hulp van Marco inschakelen.

Jan KegelaerDivisie directeur bij RPS Analyse B.V.

Marco heeft ons geholpen bij het opzetten, ontwikkelen en faciliteren van een uitgebreid en succesvol veranderprogramma voor al onze stores in NL. Wij hebben Marco leren kennen als een trainer met passie en veel energie en enthousiasme voor zijn vak. Hij is in staat om zich in te leven in de verschillende doelgroepen en is voor hen daardoor heel aansprekend en benaderbaar. Door zijn verfrissende manier van trainen en het gebruik van verhalen en anekdotes weet hij mensen te raken en te inspireren. Zij zijn daardoor goed in staat om het geleerde toe te passen in hun dagelijkse werk.

Wij bevelen Marco van harte aan als trainer, hij is een expert op gebied van klantgedrevenheid, gastvrijheid en klantbeleving.

Carina PriesmanGlobal People & Culture Leader, IKEA

Marco Gala, de naam zegt het al! Het is een feest op zich om geïnspireerd te worden door Marco. Naast de vele out-of-the-box leerpunten en invalshoeken is het gewoon leuk om op verrassende wijze met je neus op de feiten te worden gedrukt.
Hij heeft zowel ons kader als ons totale team van 60 medewerkers een stap verder gebracht voor wat betreft klantvriendelijkheid in de breedste zin van het woord.
Marco zelf is een makkelijk te volgen trainer die geen vakjargon gebruikt wat niet te volgen is maar met zijn benen op de werkvloer staat.

Elbert van den DoelOndernemer/Eigenaar PLUS Elbert van den Doel

Prima! Er wordt gewerkt met prikkelende opdrachten en er is een goede mix van theorie en praktijk. Ik ga dit zeker aanbevelen!

Tim HoltelRPS, Project Manager Geo-informatics

We hebben al vele cursussen gehad, maar deze was écht super! Goede inzichten werden op een inspirerende, confronterende en uitdagende manier gebracht en ondersteund van duidelijke praktijkvoorbeelden. Een dag van 13 uur vloog voorbij. Een goed opzet waarbij er aandacht was voor zowel je eigen IK als voor het leiden van je team. Ons kader beoordeelde deze cursus met een 9,2 (gemiddeld).

Rick WillemsBedrijfsleider Jumbo Benders Blerick

Marco trained me to be a trainer in customer experience. He works very widespread and has an eye for detail. The best part of his training is that you change the nature of the person without losing one self. The information and examples he gives are very strong and practical. They speak to the imagination and therefore not soon forgotten. This leaves a kind of buzz of inspiration around that gives maximum results in a short and long term period.

Gino HoutzagerHospitality professional