Skip to main content

Conceptional Leadership

Leading other leaders

Geef jij leiding aan andere leiders? Schrijf je in!

Leidinggeven aan leidinggevenden

Ben jij een regiomanager die jongleert met het aansturen van vestigingsmanagers aan de ene kant en het verantwoording afleggen aan het MT aan de andere kant? Dan is deze Masterclass Conceptueel Leiderschap speciaal ontworpen voor jou!

We snappen de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken hebt:

✅ Het evenwicht vinden tussen vrijheid en structuur, zodat je teams kunnen schitteren zonder de controle te verliezen.

✅ Uitstekende communicatie, waarbij je niet alleen informatie deelt, maar ook inspireert en invloed uitoefent op alle niveaus.

✅ Het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden terwijl je taken delegeert, om te voorkomen dat je in de chaos verdrinkt.

Deze Masterclass is niet zomaar een training; het is een reis naar leiderschap-excellentie.

Het is jouw kans om:

💡 Je concept tot in de puntjes te begrijpen en tot leven te brengen.

🌟 Een inspirerende omgeving te creëren waar je team groeit en bloeit.

🔥 Communicatieve vaardigheden op topniveau te ontwikkelen.

🌐 Trends te omarmen en je concept toekomstbestendig te maken.

🕒 Tijd te beheren als een pro en het onderscheid te maken tussen leiden en managen.

Deze Masterclass draait om JOU en je succes als regiomanager.
Geen theoretische benadering, maar praktische inzichten en resultaatgerichte actie.

Doelgroep

Dit groeiprogramma is bestemd voor regiomanagers die ervaring hebben in leidinggeven en meerdere vestigingen aansturen.

Praktische informatie

Duur: 2,5 aaneengesloten dagen
Dag 1: van 19:00u tot 21:00u
Dag 2: van 09:00u tot 19:00u
Dag 3: van 09:00u tot 17:00u

Maximaal aantal deelnemers:  20 p.

Sorry, No more event to show

No events to display.

Locatie

Training-locatie: De Euromast
Parkhaven 20,
3016 GM Rotterdam

 

Overnachten: SS Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25,
3072 AM Rotterdam

Waarom deze training?

Deze Masterclass is een absolute game-changer voor zowel regiomanagers als de organisaties waarin ze opereren.

Waarom? Omdat we de unieke uitdagingen begrijpen waar regiomanagers dagelijks voor staan:

💪 Als regiomanager ben je de spil die meerdere vestigingen en afdelingen met elkaar verbindt. Je balanceert tussen operationele, logistieke, HR-, marketing- en directiegebieden.

🔍 Je vertaalt analyses naar concrete acties, optimaliseert bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald.

🚀 Je ontwikkelt niet alleen vestigingsmanagers op het gebied van ondernemerschap en conceptbewaking, maar voorziet ook de directie van inzichten.

📈 Als spin in het web ben je altijd op zoek naar verbeterkansen en opleidingsbehoeften.

Dus waarom is deze Masterclass zo belangrijk? Omdat we je niet alleen leren om te leiden, maar om te excelleren in een van de meest veeleisende posities in de organisatie. Het is een win-win voor zowel jou als je organisatie.

Wie zijn de trainers?

Edwin Spruijt (Conceptional)
Edwin heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van marketing, concept-ontwikkeling, operatie en implementatie bij organisaties als de Beren Restaurants, Albron Center Parcs en Debuut Horeca. Bekend met de ins en outs van zowel de vloer als het hoofdkantoor. Hij is gespecialiseerd in leiderschap, organisatie, operations en implementatie van concepten en heeft in Nederland op dit gebied projecten gedaan voor organisaties als Roompot, De Efteling, Domino’s, Dunkin’, Meyer Beheer en Brothers Horeca Groep.

Marco Gala
Marco Gala is een inspirerende leider die gelooft dat leren en inspireren impact moet hebben, een beleving moet zijn en resultaten moet opleveren. En daarin gaat hij ver! Met een ruime 17 jaar ervaring in L&D is zijn missie om organisaties, leiders en teams te inspireren en te transformeren tot een plek waar mensen met plezier, verbinding en passie kunnen werken, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn en samen geweldige dingen kunnen bereiken.

Programma vooravond

Tijdens de vooravond staat kennismaken en framing centraal.

Deze eerste dag is kort maar een enorme uplifter van de 2 dagen erna.

Programma dag 2

De vetste wereldwijde trends komen voorbij, maar ook het geheim van een topconcept!

We zoomen in op ‘Operations vs Concept’, verzorgen een ultieme team challenge en worden een adrenalineboost en ervaring rijker!
Leiderschap komt onder de loep, maar ook ‘Harvard’s inside scoop’ over leiderschap.

Niet saai, beloofd!

Tenslotte zoomen we in op jouw persoonlijke leiderschap binnen jouw eigen concept.

Programma dag 3

De rol van regiomanager is een heel nieuw spel waarvoor een nieuwe mindset nodig is.

Leer de kunst van teambuilding en ontdek hoe je omgaat met complexe dynamieken binnen jouw teams. Definieer rollen en verantwoordelijkheden om het pad naar succes te effenen. Laat jouw team schitteren met inspirerend leiderschap!

Je leert een speelveld te kiezen voor jouw concept, leert hoe je jouw team en jezelf kunt inzetten om resultaten te boeken.

We brengen de theorie in de praktijk en identificeren jouw energielekken met de focus op hoe je prioriteiten stelt om jouw dag te optimaliseren. Je wordt geïnspireerd, ontwikkelt je vaardigheden en bereikt succes met deze inzichten!

Terugkomdag

Bij ons denken we niet alleen aan de training, maar ook aan de voortdurende groei en
samenwerking.

Tijdens deze terugkom-avond krijgen deelnemers de kans om te schitteren en te delen wat ze hebben bereikt na de training. Wat werkte goed? Wat was een uitdaging?

We leren met elkaar van elkaars ervaringen en successen.

Een zeer nuttige maar bovenal, een feestelijke avond!

Ben er echt meteen mee aan de slag gegaan en hoor nu van mijn managers dat ik in positieve zin veranderd ben. Ik probeer nu zoveel mogelijk 'aapjes' van mijn schouder te houden doelen te stellen met het team. Ze zelf na laten denken en zelf op laten lossen. Nogmaals dank voor deze waardevolle training. Super!

Joris SoetendalManager

Na deze leiderschapstraining van Marco gebruik ik veel uit de cursus naar mijn collega's. Marco weet een goede basis te leggen voor het omgaan en begrijpen van je collega's. Voor mij was het een inspirerende cursus die ik zeker kan aanbevelen..

Tineke ArendsenAfdeling manager

Prima! Er wordt gewerkt met prikkelende opdrachten en er is een goede mix van theorie en praktijk. Ik ga dit zeker aanbevelen!

Tim HoltelRPS, Project Manager Geo-informatics

Mooi is het resultaat van de collega’s leidinggevende bij Prisma dat zij hun onbewuste kwaliteiten nu laten zien. Ik geloof erin dat als het gehele management en primair proces deze training volgt er een nog gezonder en plezieriger werkklimaat ontstaat wat ten dienste komt aan onze cliënten en hun netwerk (dienstbaar in je eigen omgeving). Marco hou vol, je maakt mensen gelukkig(er).

Henk MoerenhoutAccountmanager, Stichting Prisma

Geweldig programma. De theorie wordt in gerichte bruikbare tools aangeleverd die meteen ook effect op je werkplek hebben. De stof op zich zelf was zo nuttig dat ik het meteen wil toepassen. Het wordt hapklaar en pragmatisch gemaakt voor directe toepassing. Absolute aanrader!

Ryan LalaFO supervisor

Echt wauw! De opdrachten en het toepassen ervan. Ik ga hier veel aan hebben. Het is zo leerzaam en daar kom je pas achter zodra je geweest bent. Zeker weten een aanrader!

Tiësto OrelioAssistent manager

Schrijf je in en upgrade jouw mindset!

Deze 2,5 daagse Masterclass is iets voor jou als je een pakkend programma zoekt dat uitgaat van jou en de uitdagingen waar jij mee te maken hebt in de praktijk. Net als al onze trainingen zijn deze dagen gevuld met inspiratie, pakkende oefeningen en fun. Geen rollenspellen en saaie presentaties.

Reserveer jouw plek!

€2450,- p.p.

Exclusief btw.
Inclusief compleet verzorgd arrangement op beide dagen: 2 overnachtingen, 2x lunch, 1x diner, snacks, onbeperkt koffie, thee, fris.

Voor groepen gelden er speciale tarieven.