Skip to main content

YOUR QUEST

Leading Yourself, Inspiring Your World

Interessant? Neem contact op!

Voor wie?

Your Quest is speciaal ontwikkeld voor de powerhouses van het zakenleven, ondernemers en leiders van toonaangevende organisaties. Doorbreek je grenzen en open nieuwe horizons in je relaties, je werk, je familie, en alles wat voor jou écht telt.

In deze 2,5 dag gaan we aan de slag om een doorbraak te creëren in je zakelijke én persoonlijke leven. Geen gezwets, maar een solide basis van persoonlijk leiderschap om krachtige keuzes te maken, je energie op te krikken, doeltreffender te worden en jezelf als mens en leider naar nieuwe hoogten te stuwen.

Your Quest draait niet om de clichés van leiderschap, maar om jóu als leider. Hier gaan we tot de kern van de persoon achter de titel. Wat wil je bereiken? (visie) Hoe kun je anderen daarin meenemen? (verbinding) En, misschien nog wel belangrijker, wie moet jij zelf worden? (eigen transformatie)

Dit is de plek waar niet alleen jouw leven een transformatie ondergaat, maar waar jouw verandering anderen inspireert om hetzelfde te doen. Dit is voor de doorgewinterde leiders die hun eigen psyche, denkpatronen en gedrag willen doorgronden en nieuwe strategieën willen ontdekken om een positieve impact te hebben op zowel hun eigen leven als dat van anderen.

Als leider heb je een unieke positie binnen je team of organisatie, maar ook unieke uitdagingen. Iedereen kijkt naar jou, maar wie staat er klaar om jou te ondersteunen wanneer je worstelt met het verbeteren van samenwerking, het vinden van balans, het bepalen van een helder doel, het nemen van cruciale beslissingen, en het behouden van je mentale rust? Het leiden van een organisatie vergt het uiterste van een leider.

Your Quest geeft je de gereedschappen en de brandstof die je nodig hebt om deze uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Praktische informatie

Duur: minimaal 22 uur in 2,5 dag

Dag 1: van 19:00u tot 22:00u
Dag 2: van 09:00u tot 20:00u
Dag 3: van 09:00u tot 17:00u

Maximaal aantal deelnemers:  15 p.

Sorry, No more event to show

No events to display.

Programma

Dit intense 2,5-daagse avontuur is speciaal ontworpen voor leiders die snakken naar nieuwe inzichten en een flinke dosis inspiratie. Het programma beslaat een avondsessie gevolgd door twee opeenvolgende dagen (maandagavond, dinsdag en woensdag).

De eerste dag dient als een kennismakingsavond, waar de fundamenten worden gelegd voor een diepgaande en effectieve leerervaring met een selecte groep van maximaal 15 doorgewinterde leiders uit diverse bedrijven.

Op de tweede dag graven we diep in de structuren en hardnekkige patronen die jou sturen in wat je doet. Zodra je deze obstakels helder voor ogen hebt, opent zich een wereld vol nieuwe mogelijkheden en onbenutte kansen. Stel je eens voor wat het betekent als je meer grip krijgt op je eigen gemoedstoestand, hoe je reageert in allerlei situaties, en hoe je handelt… welke impact zou dat hebben?

Op de derde dag valt alles op zijn plek, en reiken we je de gereedschappen en strategieën aan om de uitdagingen in zowel jouw organisatie als jouw persoonlijke leven met kracht tegemoet te treden!

Wat levert het je op?

Deze dagen brengen een totaal andere kijk op de wereld om je heen teweeg, en geven je als leider de kans om een radicaal nieuwe benadering te omarmen. Ze schenken je een unieke vrijheid, een ongekende kracht, en een ongeëvenaarde doeltreffendheid die zich zowel in je zakelijke als persoonlijke leven manifesteren.

Enkele resultaten van oud-deelnemers:

  1. Een versterkt zelfvertrouwen en beslissingskracht.
  2. Verbeterde communicatie en samenwerking.
  3. Een verhoogde impact van leiderschap.
  4. Verbetering van de beleving binnen de organisatie.
  5. Meer rust en balans, minder brandjes blussen.
  6. Een heldere stip aan de horizon.
  7. Bepalen van de juiste route.
  8. Het inspireren van mensen.
  9. Mensen meekrijgen in je nieuwe visie.
  10. Verbetering van persoonlijke effectiviteit.

De begeleiding

Marco Gala geeft zelf deze training. Geen saaie powerpoint slides, zweverig gedoe of suffe rollenspellen. De succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties met door jou gebruikte bullshit verhalen, transformerende inzichten, creatieve activiteiten en een flinke dosis energie.

Dit zijn geen gewone dagen; dit is een game-changer die je niet wilt missen.

Marco heeft wereldwijd bronnen van inspiratie die hem helpen om zijn kennis, inzichten, en energie op niveau te houden. En dat merk je, want bij elke training zorgt hij voor uitzonderlijke resultaten voor elke deelnemer. Het is tijd om die kans te pakken.

Deze training moet je doen! Hartstikke leerzaam! Veel puzzelstukjes die je in je leven hebt verzameld, vallen na deze training op zijn plek. Leerzaam voor alle leeftijden, branches en voor elk niveau. Top!

Rene BogaartOndernemer

Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in deze training. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze training geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!

Hans HuiskesRegio manager

Deze training is ver boven mijn verwachting uit gestegen! Enorm veel nieuwe en direct bruikbare dingen geleerd. Ook de manier hoe Marco het allemaal weet te brengen… super!

Joost HuismanOndernemer

Marco weet mensen diep te raken,op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren, ontwikkelen en zichzelf te helpen groeien. De training laat langdurige stretchmarks achter van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring. Het was a hell of a ride!

Addy van LadesteijnLearning Consultant ABN AMRO

Intensieve maar vreselijk leerzame dagen. Meerdere eye-openers gehad, stof die ik nodig heb. Marco is een energieke trainer die niet alleen inspireert maar complexe stof ook beeldend en begrijpend overbrengt door de pakkende anekdotes en activiteiten. Hij weet écht waar hij over praat. De uren vliegen voorbij bij deze training. Ik heb nu niet alleen meer inzicht in mezelf, maar ook in de ander. Een must voor iedere ondernemer. Fantastisch!

Jacco BijlsmaOndernemer

Deze training is WOW. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik me nu voel en van waar ik kwam toen ik eraan begon! Ik reken deze training tot mijn successen! Hele mooie ervaring! Had er vooraf een hele hoge verwachting van maar deze training is zwaar boven mijn verwachting gegaan.

Michelle Faber- ZwanenburgOndernemer

Volgend jaar wil je dat je nú was begonnen!

Laten we het verschil maken, niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen…

Reserveer jouw plek!

€2250,- p.p.

Exclusief btw.
Inclusief een compleet arrangement p.p. (twee overnachtingen, twee keer ontbijt en lunch, één keer diner).

Locatie

Training-locatie: De Euromast
Parkhaven 20,
3016 GM Rotterdam

 

Overnachten: SS Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25,
3072 AM Rotterdam