Skip to main content

YOUR LEADERSHIP QUEST

Transform Your Life, Inspire Your World

Interessant? Neem contact op!

Voor wie?

Your Leadership Quest, speciaal ontworpen voor leiders van organisaties, verbindt psychologische inzichten aan praktische leiderschap-vraagstukken. Zo ben je beter voorbereid op de uitdagingen die je in de praktijk tegenkomt.

Your Leadership Quest richt zich niet op leiderschap, maar op de leider zelf. Op de mens achter de leider. Waar wil je naartoe? (visie) Hoe krijg je anderen daarin mee? (verbinding) En… wie moet jij daarvoor zijn? (eigen transformatie)

Het zorgt ervoor dat je niet alleen je eigen leven transformeert, maar ook anderen inspireert om hetzelfde te doen. Het is voor jou als je een ervaren leider bent die zijn eigen psychologie, denk- en gedragspatronen wil onderzoeken en nieuwe strategieën wil ontdekken om meer positieve impact te kunnen maken op zowel je eigen leven als dat van anderen.

Als leider heb je een unieke rol in je team of organisatie, maar ook unieke uitdagingen. Iedereen kan bij jou terecht, maar bij wie kan jij terecht met uitdagingen als het verbeteren van de samenwerking en teamspirit, het vinden van balans, het vinden van een stip aan de horizon, het vinden en vasthouden van talent, het nemen van belangrijke beslissingen, het bewaren van rust in je hoofd – het leiden van een onderneming vraagt nogal wat van een leider.

Your Leadership Quest biedt je de tools en inspiratie die je nodig hebt om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Praktische informatie

Duur: minimaal 22 uur in 2,5 dag

Dag 1: van 19:00u tot 22:00u
Dag 2: van 09:00u tot 20:00u
Dag 3: van 09:00u tot 17:00u

Maximaal aantal deelnemers:  15 p.

Sorry, No more event to show

Programma

Dit 2,5 daags programma is voor iedere leider die nieuwe inzichten nodig heeft en nu een enorme inspiratie-shot kan gebruiken. Het bestaat uit een avondsessie plus twee opeenvolgende dagen (zondagavond, maandag en dinsdag).

Dag 1 is een kennismakingsavond die de basis legt voor een intensieve en effectieve meerdaagse leer-belevenis met een groep van maximaal 15 andere ervaren leiders van andere bedrijven.

Tijdens de 2de dag duiken we in de basale structuren en vaste patronen die ervoor zorgen dat je doet wat je doet. Zodra dit inzichtelijk wordt, ontstaat er ruimte om nieuwe mogelijkheden te zien en kansen te pakken. Stel je voor dat je meer invloed hebt op hoe je in het leven staat, hoe je jezelf in allerlei situaties voelt en hoe je handelt… wat zou dat je opleveren?

Op dag 3 valt alles samen en krijg je de tools en manieren om de uitdagingen in jouw organisatie én jouw leven aan te pakken!

Wat levert het je op?

Door deze dagen ontstaat er een andere beleving van de wereld om je heen en creëer je een andere aanpak vanuit je rol als leider. Er ontstaat een nieuwe en unieke vorm van vrijheid, kracht en effectiviteit in zowel je zakelijke als je persoonlijke leven.

Enkele resultaten van oud-deelnemers:

  1. Een versterkt zelfvertrouwen en beslissingskracht.
  2. Verbeterde communicatie en samenwerking.
  3. Een verhoogde impact van leiderschap.
  4. Verbetering van de beleving binnen de organisatie.
  5. Meer rust en balans, minder brandjes blussen.
  6. Een heldere stip aan de horizon.
  7. Bepalen van de juiste route.
  8. Het veranderen van mensen.
  9. Mensen meekrijgen in je nieuwe visie.
  10. Verbetering van persoonlijke effectiviteit.

De begeleiding

Marco Gala geeft zelf deze training. Geen saaie powerpoint slides, zweverig gedoe of suffe rollenspellen. De succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties met door jou gebruikte bullshit verhalen, transformerende inzichten, creatieve activiteiten en een bak energie. Dat maakt deze intensieve dagen tot een waardevolle game-changer.

Marco heeft meerdere inspiratiebronnen wereldwijd die hem helpen zijn kennis, inzichten en energie op dit hoge niveau te houden. Hij weet dan ook bij elke training uitzonderlijke resultaten voor alle deelnemers te leveren.

Deze training moet je doen! Hartstikke leerzaam! Veel puzzelstukjes die je in je leven hebt verzameld, vallen na deze training op zijn plek. Leerzaam voor alle leeftijden, branches en voor elk niveau. Top!

Rene BogaartOndernemer

Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in deze training. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze training geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!

Hans HuiskesRegio manager

Deze training is ver boven mijn verwachting uit gestegen! Enorm veel nieuwe en direct bruikbare dingen geleerd. Ook de manier hoe Marco het allemaal weet te brengen… super!

Joost HuismanOndernemer

Marco weet mensen diep te raken,op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren, ontwikkelen en zichzelf te helpen groeien. De training laat langdurige stretchmarks achter van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring. Het was a hell of a ride!

Addy van LadesteijnLearning Consultant ABN AMRO

Intensieve maar vreselijk leerzame dagen. Meerdere eye-openers gehad, stof die ik nodig heb. Marco is een energieke trainer die niet alleen inspireert maar complexe stof ook beeldend en begrijpend overbrengt door de pakkende anekdotes en activiteiten. Hij weet écht waar hij over praat. De uren vliegen voorbij bij deze training. Ik heb nu niet alleen meer inzicht in mezelf, maar ook in de ander. Een must voor iedere ondernemer. Fantastisch!

Jacco BijlsmaOndernemer

Deze training is WOW. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik me nu voel en van waar ik kwam toen ik eraan begon! Ik reken deze training tot mijn successen! Hele mooie ervaring! Had er vooraf een hele hoge verwachting van maar deze training is zwaar boven mijn verwachting gegaan.

Michelle Faber- ZwanenburgOndernemer

Volgend jaar wil je dat je nú was begonnen!

In deze 2,5 dag gaan we keihard aan de slag om een doorbraak te creëren in je zakelijke én persoonlijke leven. Geen slappe verhalen maar een sterke fundering van persoonlijk leiderschap en mensenkennis om daadkrachtig de juiste keuzes te maken, je eigen energie omhoog te halen, effectiever te zijn én verder te groeien als mens en leider. Maak het verschil, niet alleen in je eigen leven, maar ook in dat van anderen

Reserveer jouw plek!

€1950,- p.p.

Exclusief btw.
Inclusief een compleet arrangement p.p. (twee overnachtingen, twee keer ontbijt en lunch, één keer diner).

Locatie

De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.