Skip to main content

YOUR LEADERSHIP QUEST

Voor ervaren leiders die weten dat de volgende stap bij hen begint

Interessant? Neem contact op!

Ben jij al zover?

Dit programma helpt je om je focus te verscherpen en geeft je de inzichten om betekenisvolle impact te maken en de gewenste resultaten te creëren.

Het richt zich in eerste instantie niet op leiderschap, maar juist op de leider zelf. Of nog beter… op de mens ‘achter’ de leider.

Dit programma is voor jou als je een ervaren leider, manager of MKB ondernemer bent die zijn eigen psychologie, denk- en gedragspatronen wil onderzoeken en nieuwe strategieën wil verkennen omdat je weet dat het nu nodig is, want je loopt tegen nieuwe uitdagingen aan. En die kunnen heel divers zijn…

  • Mis je een stukje beleving in je team of organisatie? Of loopt het niet lekker in de samenwerking en teamspirit? Hoe verhoog je de impact?
  • Wil je meer balans en rust? Heb je het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt en alleen maar brandjes aan het blussen bent? Hoe houd je zelf alle ballen hoog?
  • Gaat knopen doorhakken je de laatste tijd moeilijk af? Of heb je het gevoel dat je geen juiste keuzes kunt maken?
  • Heb je jouw stip aan de horizon niet meer scherp? Of heb je juist moeite met het bepalen van de route? Hoe maak je het verschil?
  • Vind je het lastig om mensen te veranderen of mee te krijgen in je nieuwe visie?  Wie moet jij daarvoor zijn en op welke knoppen moet je drukken?
  • Gaat het aantrekken van talent moeizaam? Of is juist het behouden van talent de uitdaging? Hoe creëer je eigenlijk nieuwe leiders om je heen?

 

Je hebt nú nieuwe tools en inspiratie nodig, want dit vreet energie en is zonde van je tijd!

Praktische informatie

Duur: minimaal 22 uur in 2,5 dag

Dag 1: van 19:00u tot 22:00u
Dag 2: van 09:00u tot 20:00u
Dag 3: van 09:00u tot 17:00u

Maximaal aantal deelnemers:  15 p.

07 december
Upcoming Event

Masterclass People Skills

Rietbaan 4, 2908 LP Capelle aan den IJssel
days
hr
min
sec

Programma

Dit 2,5 daags programma is voor iedere leider die nieuwe inzichten nodig heeft en nu een enorme inspiratie-shot kan gebruiken. Het bestaat uit een avondsessie plus twee opeenvolgende dagen (zondagavond, maandag en dinsdag).

Dag 1 is een kennismakingsavond die de basis legt voor een intensieve en effectieve meerdaagse leer-belevenis met een groep van maximaal 15 andere ervaren leiders van andere bedrijven.

Tijdens de 2de dag duiken we in de basale structuren en vaste patronen van je denken, voelen en handelen die je leven bepalen. Zodra dit inzichtelijk wordt, ontstaat er ruimte om nieuwe mogelijkheden te zien en kansen te pakken.

Op dag 3 maak je korte metten met oude denkpatronen die je niet langer dienen en vervang je ze door nieuwe die jouw gewenste toekomst ondersteunen!

Wat levert het je op?

Tijdens deze 2,5 dag ontdek je de fundamentele structuren die verantwoordelijk zijn voor alles dat je denkt, voelt en doet in alle gebieden van je leven.

Stel je voor dat je meer invloed hebt op hoe je in het leven staat, hoe je jezelf in allerlei situaties voelt en hoe je handelt… wat zou dat je opleveren?

Je leert ze daarnaast ook te herkennen en doorbreken bij anderen wat enorme voordelen oplevert in je leiderschap en de kwaliteit van je relaties.

Maar wees gewaarschuwd… er bestaat een grote kans op een doorbraak waardoor je leven voor altijd anders zal zijn!

Door deze dagen ontstaat er namelijk  een andere beleving van de wereld om je heen en creëer je een andere aanpak vanuit je rol als leider. Er ontstaat een nieuwe en unieke vorm van vrijheid, kracht en effectiviteit in zowel je zakelijke als je persoonlijke leven.

Als je dus niet wilt dat er iets verandert, schrijf je dan vooral niet in!!

De begeleiding

Marco Gala geeft zelf deze training. Geen saaie powerpoint slides, zweverig gedoe of suffe rollenspellen. De succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties met door jou gebruikte bullshit verhalen, transformerende inzichten, creatieve activiteiten en een bak energie. Dat maakt deze intensieve dagen tot een waardevolle game-changer.

Marco heeft meerdere inspiratiebronnen wereldwijd die hem helpen zijn kennis, inzichten en energie op dit hoge niveau te houden. Hij weet dan ook bij elke training uitzonderlijke resultaten voor alle deelnemers te leveren.

Deze training moet je doen! Hartstikke leerzaam! Veel puzzelstukjes die je in je leven hebt verzameld, vallen na deze training op zijn plek. Leerzaam voor alle leeftijden, branches en voor elk niveau. Top!

Rene BogaartOndernemer

Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in deze training. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze training geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!

Hans HuiskesRegio manager

Deze training is ver boven mijn verwachting uit gestegen! Enorm veel nieuwe en direct bruikbare dingen geleerd. Ook de manier hoe Marco het allemaal weet te brengen… super!

Joost HuismanOndernemer

Marco weet mensen diep te raken,op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren, ontwikkelen en zichzelf te helpen groeien. De training laat langdurige stretchmarks achter van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring. Het was a hell of a ride!

Addy van LadesteijnLearning Consultant ABN AMRO

Intensieve maar vreselijk leerzame dagen. Meerdere eye-openers gehad, stof die ik nodig heb. Marco is een energieke trainer die niet alleen inspireert maar complexe stof ook beeldend en begrijpend overbrengt door de pakkende anekdotes en activiteiten. Hij weet écht waar hij over praat. De uren vliegen voorbij bij deze training. Ik heb nu niet alleen meer inzicht in mezelf, maar ook in de ander. Een must voor iedere ondernemer. Fantastisch!

Jacco BijlsmaOndernemer

Deze training is WOW. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik me nu voel en van waar ik kwam toen ik eraan begon! Ik reken deze training tot mijn successen! Hele mooie ervaring! Had er vooraf een hele hoge verwachting van maar deze training is zwaar boven mijn verwachting gegaan.

Michelle Faber- ZwanenburgOndernemer

Volgend jaar wil je dat je nú was begonnen!

In deze 2,5 dag gaan we keihard aan de slag om een doorbraak te creëren in je zakelijke én persoonlijke leven. Geen slappe verhalen maar een sterke fundering van persoonlijk leiderschap en mensenkennis om daadkrachtig de juiste keuzes te maken, je eigen energie omhoog te halen, effectiever te zijn én verder te groeien als mens en leider. Maak het verschil, niet alleen in je eigen leven, maar ook in dat van anderen

Reserveer jouw plek!

€1950,- p.p.

Exclusief btw.
Inclusief een compleet arrangement p.p. (twee overnachtingen, twee keer ontbijt en lunch, één keer diner).

Locatie

De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.