Skip to main content

Masterclass PEOPLE SKILLS

Zet je roer recht. En je vuur aan.

Heb je vragen over deze Masterclass of over de speciale tarieven voor groepen?
Neem contact op!

Wat heb jij nu nodig?

Persoonlijke doorbraak?

Je hebt dit niveau bereikt en zit hier nu vast. Je merkt dat je toe bent aan een next step, een persoonlijke stap. De situatie is nu anders en je loopt tegen nieuwe uitdagingen aan. Je hebt nieuwe tools en inspiratie nodig, want dit vreet energie!

Meer impact op anderen?

Anderen inspireren boven zichzelf uit te stijgen en meekrijgen in jouw visie is lastig. Maar je weet er zit meer in jouw team! En hoe help je hen naar een next level? Hoe creëer je nieuwe leiders om je heen? En hoe maak je het verschil? Wie moet jij zijn en op welke knoppen moet je drukken?

Powerboost en inspiratie?

Je inspireert anderen, maar wie inspireert jou? Heb jij je visie nog wel scherp? Of ga jij gewoon door en hou je de boel draaiende maar is het vuur eruit? Is het tijd om je eigen stip aan de horizon weer te bepalen? Maar hoe dan? Het vuur moet weer aan!

Balans en rust in je hoofd?

Elke dag probeer je meerdere ballen hoog te houden. Stress! En shit, soms valt er een bal op de grond. Wat je wilt, is aandacht voor de juiste prioriteiten, maximale resultaten halen én aan het eind van de dag met een voldaan gevoel gaan slapen… Pffff, het valt niet mee. Maar het kan!!

Voor wie?

Deze masterclass is voor iedereen die een volgende stap wil zetten en nu een enorme inspiratie-shot kan gebruiken. Als je meer impact wil hebben op je eigen leven of op dat van anderen. De invloed ligt bij jou. Jouw leven wordt beter wanneer jij beter wordt! In deze 2,5 dag gaan we keihard aan de slag om een doorbraak te creëren in je zakelijke én persoonlijke leven. Geen slappe verhalen maar een sterke fundering van persoonlijk leiderschap en mensenkennis om daadkrachtig de juiste keuzes te maken, je eigen energie omhoog te halen, effectiever te zijn én verder te groeien als mens en leider. Maak het verschil, niet alleen in je eigen leven, maar ook in dat van anderen

Hoe dan?

Marco Gala geeft zelf de masterclass. Geen saaie powerpoint slides, zweverig gedoe of suffe rollenspellen. De succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties met bullshit verhalen, transformerende inzichten, creatieve activiteiten en een bak energie. Dat maakt deze intensieve masterclass tot een waardevolle game-changer. Marco heeft meerdere inspiratiebronnen wereldwijd die hem helpen zijn kennis, inzichten en energie op dit hoge niveau te houden. Hij weet dan ook bij elke masterclass uitzonderlijke resultaten voor alle deelnemers te leveren.

Inspirerend leiderschap

Een inspirerend leider is een bevlogen leider die de potentie in anderen ziet en hen zo in beweging kan zetten dat ze boven zichzelf uitstijgen. Inspirerend leiderschap is geen kunstje, gaat niet over schreeuwen of mooie praatjes én is niet alleen weggelegd voor extraverte leiders. Inspirerend leiderschap is bovenal authentiek, vanuit het hart én begint bij jezelf. Waar sta jij als leider voor? Wat drijft jou?

Het Programma 

Dag 1:

van 08:45u – 18:00u

– Interactie met de wereld

– Monkey Storytelling

– De brandstof van jouw gedrag

– De kracht van het vergrootglas

– Omgaan met buikpijn

Dag 2:

van 08:45u – 17:00u

– Firelighting

– Creating yourself

– De winst van Looking Good

– Het fenomeen TIJD

– Breakthrough

MARCO GALA

Postbus 3009 MD,
Rotterdam, Nederland

info@marcogala.nl
+31 (0)10 222 35 48

Tijdens kantoortijden bereikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.