Skip to main content

Wat is jouw volgende stap?

LEAD

2 Weeks groeiprogramma voor beginnende leiders

Het allerbelangrijkste in deze fase is te leren denken als een leider.

YOUR QUEST

2,5 Daags retreat voor ervaren leiders

Herontdek jezelf en creëer nieuwe mogelijkheden om verder te groeien.

BE

5 Daags retreat voor MKB ondernemers en executives.

Creëer een toekomst naar je eigen ontwerp, niet beperkt door het verleden.

1 op 1 COACHING

Coaching programma voor leiders

Het allerbelangrijkste in deze fase is te leren denken als een leider!

MASTERCLASS PEOPLE SKILLS

Eén avond waarin je zelfkennis én je mensenkennis een enorme boost krijgt.

Verbeter je relatie met zowel jezelf als met alle mensen om je heen.

DISC ASSESSMENT

Gedrag en persoonlijkheid assessment met of zonder coachingsessie.

Leer jezelf beter kennen. Begrijp waarom je doet wat je doet en hoe je effectiever en gelukkiger kunt zijn.

Marco is een zeer energieke trainer die een groep, groot of klein, echt ‘aan’ kan zetten. Het is fijn om de inhoud samen a te stemmen op de specifieke behoefte. Marco kiest om de kernboodschap in de verschillende onderdelen terug te laten komen. Dit alles met humor en een glimlach. Als ik echt iets wil met mijn team, gehele vestiging of regio dan kies ik Marco 🔥🔥💪👌

Boudewijn de VriesRegiodirecteur Maintenance Noord-West at Croonwolter&dros

Marco is een top trainer. Hij weet exact hoe hij een groep kan enthousiasteren en kan meenemen op reis. Hij is in staat om voor de juiste verandering te zorgen en een ieder te prikkelen op zijn of haar manier. Dit op elk niveau binnen de organisatie. Zijn kennis, passie en enthousiasme zorgen voor het juiste resultaat. Marco is een zeer geschikte trainer voor veel organisaties.

Marieke SickingGeneral Manager Eindhoven Cocagne @AccorInvest

I have been working with Marco over the last seven years during different occasions. On all occasions I have been impressed by his dedication, drive, interest in people but moreover the passion for the Hospitality Industry and getting the most out of people.
We had a great experience that brought the company, the people working for us and our guests much closer together.

John NieuwlandRegional Director at HR Group

Als trainer gaat Marco op zoek naar direct contact met de trainees. Hij heeft oog voor kwaliteiten, maar ook voor de aarzelingen en voor dat wat hen hindert om als leidinggevende optimaal effectief te zijn. Hij adresseert beide heel direct en persoonlijk en creëert zo ruimte voor beweging.

Frank VrolijksBestuurder at RPS Nederland

Marco heeft ons geholpen bij het opzetten, ontwikkelen en faciliteren van een uitgebreid en succesvol veranderprogramma voor al onze stores in NL. Wij hebben Marco leren kennen als een trainer met passie en veel energie en enthousiasme voor zijn vak. Hij is in staat om zich in te leven in de verschillende doelgroepen en is voor hen daardoor heel aansprekend en benaderbaar. Door zijn verfrissende manier van trainen en het gebruik van verhalen en anekdotes weet hij mensen te raken en te inspireren. Zij zijn daardoor goed in staat om het geleerde toe te passen in hun dagelijkse werk.

Carina PriesmanIKEA Group, People & Culture Leader / HR business partner

Ons kader heeft al vele trainingen gehad, dus we gingen er sceptisch in. We dachten dat het wel veel van hetzelfde zou zijn, maar dit is écht totaal anders. Het heeft ons bijzonder positief verrast. Mooie praktische inzichten en bruikbare tools gekregen die direct konden worden ingezet om een briljante cultuur te creëren. Alles viel in deze training op zijn plaats. Daarbij was er er een perfecte mix tussen theorie en actief bezig zijn.

Giel SmitsEigenaar meerdere Plus supermarkten

Als Marco erbij is dan wordt het altijd gezellig! Wat een energiebom! Als geen ander weet hij iedereen mee te krijgen in zijn verhaal. Maar Marco's talenten gaan nog veel verder dan alleen inspireren en enthousiasmeren hoor. Ben in de afgelopen samenwerkingen zeer onder de indruk geraakt van de inzichten die hij overbrengt en de manier waarop hij zijn deelnemers stapsgewijs begeleidt in hun leerreis. Trainingen van Marco zijn met recht trainingen met impact!

Roeland JacobseMulti Value, Director of Business Development