Skip to main content

De mensen met de beste PEOPLE SKILLS winnen!

Tijdens deze avond leer je om de wereld door de ogen van anderen te bekijken waardoor je beter kunt begrijpen en inleven en het beste uit jezelf, de ander en de relatie kunt halen. En dat is goud waard!

Play Video

Bekijk de video

EIGEN GEDRAG

Elk mens heeft zijn eigen bijzondere manier van doen. Hoe zit dat bij jou? Ben je bewust hoe jouw gedrag anderen beïnvloedt? Leer jouw reactie te kiezen en af te stemmen op de persoon met wie je communiceert.

ANDEREN HELPEN SLAGEN

Heb jij een oprecht verlangen om anderen te helpen groeien? Leer anderen de juiste combi van vertrouwen en uitdaging te bieden zodat ze kunnen slagen als gevolg van jouw impact op hun leven.

ANDEREN BEGRIJPEN

Mensen zijn niet lastig. Mensen zijn verschillend en dat is best lastig!  Ontdek tijdens deze masterclass de gedrags-patronen van anderen en leer relaties bouwen van vertrouwen,  respect en wederzijds begrip.

ANDEREN MEEKRIJGEN

De betrokkenheid en inzet van mensen zijn vaak direct gekoppeld aan hun relatie met de leider en collega’s. Leer sterke teams te bouwen en onderlinge relaties en team-resultaten te maximaliseren.

Get inspired. Have fun. Grow.

People skills

Onderzoek toont aan dat People Skills een steeds belangrijkere rol spelen in het succes van een organisatie. Als er iets mis gaat in een organisatie is een gebrek aan People Skills vaak de reden.

Wat verstaan we onder people skills?

Het vermogen om te beïnvloeden, te begrijpen en in te leven.

Het vermogen om productieve werkrelaties te ontwikkelen op basis van respect en wederzijds begrip.

Het vermogen om anderen te helpen slagen als gevolg van jouw impact op hun leven.

Tijdens dit event krijg je meer inzicht in people skills en de complexiteit van menselijk gedrag. In één dag leer je werken met een simpel instrument waarmee je jezelf én anderen leert empoweren om het beste uit jezelf, elkaar en jullie relatie te halen.

Marco Gala geeft deze training zelf. Het wordt dus geen zweverig verhaal, maar juist keiharde wetenschappelijke inzichten in begrijpelijke taal en herkenbare boeiende storytelling, gemixt met fun en intensieve leerervaringen.

Pas op! Je bent gewaarschuwd, want je zult nooit meer hetzelfde naar mensen kijken!

Na deze dag …

Begrijp je jezelf beter en kun je jouw reacties modereren.

Kun je je beter inleven en effectiever communiceren.

Weet je hoe je productievere (werk)relaties ontwikkelt.

Lust je ook ‘lastige’ mensen om je heen rauw.

Bouw je sterkere relaties van vertrouwen en respect.

Vind je je eigen partner ineens een stuk interessanter 🙂

Krijg je zelfs die vastgeroeste collega in beweging.

Ontdek je kwaliteiten en valkuilen binnen 5 minuten.

Kun je anderen beter helpen slagen in hun leven.

Herken je ook je eigen energie-lek én energie-bron.

Zul je nooit meer hetzelfde naar mensen kijken 🙂

Meld je direct aan

[stachethemes_ec view=”boxgrid” show_top=”0″ show_views=”0″ show_search=”0″ agenda_cal_display=”0″]

Leer kijken door de ogen van anderen

Iedereen heeft een persoonlijke strategie voor succes én ook voor falen; wat typisch jij is; wat voor jou in het leven werkt, en wat voor jou juist niet werkt. Sommige mensen zijn heel direct, anderen pakken dingen juist meer diplomatiek aan. Sommige mensen zijn duidelijk aanwezig, terwijl anderen liever niet in de schijnwerpers staan. Super herkenbaar gedrag, dat in de ene situatie voor betere resultaten zorgt dan in de andere.

In relaties leidt dit vaak tot onbegrip. Je begrijpt dan niets van de reactie van de ander. Je behandelt de ander zoals jij behandeld zou willen worden (het stomste dat je kunt doen!!), en dan reageert die ander totaal anders dan jij zou hebben gereageerd. Wat een eikel! …. En waarschijnlijk denkt de ander er net zo over!

Tijdens deze avond leer je om de wereld door de ogen van anderen te bekijken waardoor je beter kunt begrijpen en inleven en het beste uit jezelf, de ander en de relatie kunt halen. En dat is goud waard!

[stachethemes_ec view=”boxgrid”]

MARCO GALA

Postbus 3009 MD,
Rotterdam, Nederland

info@marcogala.nl
+31 (0)10 222 35 48

Tijdens kantoortijden bereikbaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.