Skip to main content

Niet voor niets meestal de laatste spreker.

Wil je inspiratie en energie op jouw event?

Boek Marco als spreker Let's connect!

Marco’s expertise

Marco’s expertise

Marco’s expertise

Marco’s expertise

Marco’s expertise

Klantbeleving

Krijg de inzichten mee die Marco ook aan high end hotels in Dubai leerde en creëer ook een next level hospitality cultuur in jouw organisatie!

Leiderschap

Inspirerende leiders worden niet zo geboren. Ze hebben er naartoe gewerkt. Die reis kun je enorm versnellen met deze tools en inzichten.

People skills

Waarschijnlijk de meest waardevolle skills in deze tijd: People Skills. Maar je bent gewaarschuwd! Je zult nooit meer hetzelfde naar mensen kijken!

Presentatie met beleving!

Zet Marco Gala voor een grote groep en je krijgt een pakkende en inspirerende presentatie. Hij daagt het publiek uit anders te denken en krijgt hen met zijn intense enthousiasme en krachtige storytelling op het puntje van hun stoel. Zijn passie voor klantbeleving, leiderschap en mensen zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek en geeft hen inzichten en tools voor zowel hun persoonlijke als hun zakelijke leven.

Marco is one of the best keynote speakers I know. His energy is contagious!

Drs. Jeanne BakkerAuteur, learning designer, trainer, keynote speaker

Deze man!!! Deze man!!!!! Alleen z'n energie al is een genot. Zijn hele presentatie is een echte traktatie. Gisteren stuiterend van energie en emoties naar huis gereden. Dank daarvoor Marco! Het was een zeer waardevolle dag!

Nora AkacharActrice, Theatermaker, JIKproductions

Je bijdrage is super hoog gewaardeerd door de deelnemers met een 9,1! Een greep uit de reacties: 'Top, echte goede energieke spreker!', 'Geweldig optreden. Haarfijn verteld hoe het gaat met gastvrijheid in deze wereld.' Dank voor je mooie bijdrage.

Dorien de JongSenior Portfoliomanager Skipr Events