fbpx

STORYTELLING SECRETS

Life is full of stories. What's yours?

Wat gaan we doen?

Storytelling met impact

We nemen een aantal succesvolle verhalen en we kijken naar wat de overeenkomsten zijn. Waarom werken sommige verhalen wel en sommige niet. Wat blijft extra lang hangen en waarom? Wat maakt echte impact en hoe kan dit?

Storytelling insights

We weten dat verhalen met twee vingers in hun neus alle modellen en theorieën verslaan. Maar waarom? Waarom houdt ons brein van stories? Onze hersenen zijn gemaakt om betekenis te onthouden en juist dat is wat stories doen: betekenis geven.

Jouw eigen stories maken

Met de inzichten uit deze workshop maak je een eigen authentiek verhaal. Je ontwerpt het gericht op een doelgroep en boodschap die voor jou belangrijk is. We gaan ‘m finetunen en na dit event ben je in staat om zelf vanaf nul een verhaal te bouwen.

Storytelling experts

Marco Gala werkt samen met Drs. Jeanne Bakker. Beide zijn zeer ervaren storytellers en hebben hun verhalen al in vele landen verteld. Zij hebben zelf ervaren wat werkt en wat niet. Hun kennis komt dus niet alleen uit interessante boekjes 🙂

Hoe anderen het hebben ervaren...

“Ik heb al vele cursussen gehad, maar deze was écht super! Goede inzichten werden op een inspirerende, confronterende en uitdagende manier gebracht en ondersteund van duidelijke praktijkvoorbeelden. Een goede opzet waarbij er aandacht was voor zowel je eigen IK als voor het leiden van je team. Ons kader beoordeelde deze cursus met een 9,2.”

rick willems

“Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in dit traject. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze masterclass geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!”

hans huiskes

Marco weet mensen diep te raken, op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren en ontwikkelen. De training laat vaak langdurige stretchmarks achter, van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring, het was a Hell of a Ride!

addy van Ladestijn

“What unites people? Armies? Gold? Flags?
No. It’s stories!”

Storytellers van deze organisaties gingen je voor

The power of Storytelling

Storytelling doet veel mensen denken aan fictie; een lekkere zomer roman, een fabel of sprookje. Maar een ‘story’ is niet alleen fictie. Eigenlijk vertellen we elke dag ‘stories’. Hoe we ons verleden zien, hoe we ons onze toekomst voorstellen, dit zijn allemaal ‘stories’. Hoe we een boodschap verpakken, een product of service beschrijven, zijn ook ‘stories’. Een pitch, presentatie, een pleidooi. allemaal ‘stories’.

“Stories geven kleur en diepte aan saaie data en zorgen ervoor dat mensen ermee kunnen connecten.” (Peter Gruber)

“Stories are data with a soul” (Brene Brown).

We kunnen niet meer zonder, want het is een van de meest krachtige tools om mensen aan je boodschap te binden.

Iedereen kan dus al storytellen. Maar waarom zijn dan niet alle stories pakkend? Wat maakt dat een story impact heeft? Al 15 jaar werken wij met storytelling in onze trainingen en trajecten over de hele wereld en weten inmiddels wat wel en niet werkt en wat een story nodig heeft om écht effectief te zijn.

Omdat ons veel werd gevraagd om onze kennis en inzichten te delen, hebben we deze workshop ontwikkeld.

"Great stories happen to those, who can tell them!"
- Ira Glass

Nieuwe data volgen nog...

Schrijf je in dan houden we je op de hoogte!

Na deze dagen...

over Storytelling Secrets

Voor wie?

Storytelling is een cruciale tool voor leidinggevenden, trainers, sprekers, coaches, managers, ondernemers, marketeers, kortom voor iedereen die anderen wil raken, boeien, binden, inspireren en in beweging wil krijgen met een boodschap.

Door wie?

Drs. Jeanne Bakker en Marco Gala zijn de trainers. Zij zetten storytelling al jarenlang in in hun trainingen, events en transformatie trajecten wereldwijd. Ze weten wat werkt en wat niet. Ze spreken vanuit kennis én ervaring.

Opzet?

Deze training is hands-on. Je leert de structuur van storytelling en gaat er zelf mee aan de slag. Je leert zelf pakkende stories maken én vertellen. We gaan beide elementen finetunen zodat je er na de training meteen mee aan de slag kunt.

Storytelling Secrets

Wat gaan we doen?

Of beter welke vragen worden beantwoord?

– Wat is de power van storytelling?

– Hoe kom je tot een goede story?

– Hoe maak je impact met een story?

– Hoe vertel je een story die binnenkomt?

– Hoe vertel je een story die inspireert?

– Welke structuur heeft een story?

– Hoe maak je je eigen pakkende story?

– Hoe vind je jouw stories?

Storytelling Secrets

Locatie & Tarief

De Boerderij, Jisp

Dorpsstraat 137, 1546 LH Jisp

€995

Inclusief materialen en heerlijke lunch.

Exclusief btw.

Storytelling Secrets
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

Aanmelden voor 28-02-2020