fbpx

Over Marco Gala

Get inspired. Have fun. Grow.


Leren moet volgens ons FUN zijn én een tikkeltje op het randje. Dit zorgt voor de beste resultaten.

Marco heeft zijn achtergrond in de sport en het bedrijfsleven. Al op 26 jarige leeftijd stuurde hij een succesvol internationaal team aan van meer dan honderd mensen. Dat ging met vallen en opstaan en omdat hij daarbij geregeld zijn neus stootte, ging hij zich lichtelijk obsessief verdiepen in de psychologie van leiderschap, mindset en menselijk gedrag. Hij verslond vele boeken over deze onderwerpen en volgde intensieve trainingen en masterminds over de hele wereld. En omdat hij een voorstander is van constante groei en ontwikkeling, doet hij dat nog steeds.

Hij rolde het trainersvak 'bij toeval' in doordat organisaties zijn hulp inschakelden om een inspirerende vibe in de organisatie te creëren van hoge medewerker- en klantbeleving. Als geen ander weet hij mensen écht te raken en in beweging te krijgen! In intensieve transformatie trajecten bij organisaties als IKEA, Accor en ING werd duidelijk zichtbaar dat het ook op grote schaal werkt.

Volgens Marco is er voor transformatie een ander level van trainen nodig. De verandering gaat dan over ANDERS ZIJN i.p.v. ANDERS DOEN. Een verandering van perspectief waardoor alles ineens anders wordt, dus ook de resultaten! Mensen moeten op een ander level 'geraakt' worden om van daaruit zelf te willen veranderen en hun resultaten te verbeteren.

Marco Gala's missie is mensen meer succes, meer geluk én meer voldoening te laten ervaren in hun leven. Hij inspireert mensen zich te stretchen en meer uit zichzelf te halen met als doel dat zij effectiever communiceren, meer impact hebben, betere relaties bouwen, meer bijdragen én meer voldoening in hun eigen leven ervaren.

Sinds 2005 ontwikkelde en faciliteerde hij learning journeys voor meer dan 100 organisaties in ruim 10 verschillende werkvelden, en had hij een positieve leer-impact op het leven van meer dan 100.000 mensen wereldwijd door hen te leren anders te denken en te doen. Zijn aanpak blijkt te werken voor allerlei succesvolle organisaties en mensen over de hele wereld.

Marco heeft de gave om mensen uit te dagen om anders te kijken, hun mindset te onderzoeken en hen mee te nemen in krachtige storytelling waardoor zich nieuwe mogelijkheden openen. Hij weet complexe inzichten visueel en pakkend te maken. Geen academisch gezwam, geen vakjargon, geen ingewikkelde modellen en geen slaapverwekkende powerpoint presentaties. Marco brengt zijn boodschap in duidelijke taal, is een meester in het creëren van breakthroughs en weet mensen écht te raken.

Gedurende het jaar is Marco Gala vooral bezig met de ontwikkeling en uitvoering van ontwikkel- en transformatie-trajecten binnen organisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast zet hij zijn kennis en inspiratie in in verschillende events met open inschrijving die hij gedurende het jaar aanbiedt.Oud deelnemers:


"Als voormalig leider van een succesvol dynamisch bedrijf weet hij waarover hij spreekt. Marco heeft zelf met zijn poten in de klei gestaan."

"Marco heeft het vermogen om interessante wetenschappelijke inzichten met aansprekende en herkenbare anekdotes te illustreren, waardoor deelnemers de theorie snel kunt plaatsen en gemakkelijk praktisch kunt toepassen. "

"Hij weet een bijzondere sfeer te creëren tijdens zijn events waardoor 12 uur training op één dag ineens zo om is. Fantastisch!"

I’ve joined Marco's leadership event and must say that his approach and personality are key factors in the success. He uses a lot of practical tools and insights that can be applied in your daily business and life, right away. Lots of fun, but also lot of learnings. Thank you Marco!

MARCO GALA
aan het werk


Al 15 jaar helpt Marco mensen naar een hogere performance en meer voldoening. Geen event, geen organisatie, geen learning journey is hetzelfde. Toch was de vibe altijd herkenbaar! Klik hiernaast op de foto om Marco Gala aan het werk te zien op verschillende events.

Wat als het voor jou ook mogelijk is?


Neem direct contact op!
>> BEKIJK VIDEO
home_marco_zoomhome_marco_zoom

Daniel Ofman

grondlegger van de kernkwadranten


Marco zijn kwaliteiten zijn met name zijn enthousiasme, zijn levendigheid, zijn speelsheid en innemendheid., wat een aanstekelijke en inspirerende werking heeft op anderen. Ik beveel hem van harte aan.

Addy van Ladesteijn

Abn Amro, learning & development


Bedankt voor deze ervaring. A hell of a ride!

Bianca van der List

onderneemster


De vele inzichten zijn interessant, de ervaring een belevenis. Life changing!

Hetty Stappers

Prisma


Alle zintuigen, mijn hart, hoofd en ziel zijn vol met ervaringen!

Nelleke van Houwelingen

VVD, opleiding & Training


Perfecte balans tussen fun, ontspanning, serieuze stof, zelf ervaren en uitdaging!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?