fbpx

De mensen met de beste
PEOPLE SKILLS winnen!

EIGEN GEDRAG

Elk mens heeft zijn eigen bijzondere manier van doen. Hoe zit dat bij jou? Ben je bewust hoe jouw gedrag anderen beïnvloedt? Leer jouw reactie te kiezen en af te stemmen op de persoon met wie je communiceert.

ANDEREN HELPEN SLAGEN

Heb jij een oprecht verlangen om anderen te helpen groeien? Leer anderen de juiste combi van vertrouwen en uitdaging te bieden zodat ze kunnen slagen als gevolg van jouw impact op hun leven.

ANDEREN BEGRIJPEN

Mensen zijn niet lastig. Mensen zijn verschillend en dat is best lastig!  Ontdek tijdens deze masterclass de gedrags-patronen van anderen en leer relaties bouwen van vertrouwen,  respect en wederzijds begrip.

ANDEREN MEEKRIJGEN

De betrokkenheid en inzet van mensen zijn vaak direct gekoppeld aan hun relatie met de leider en collega’s. Leer sterke teams te bouwen en onderlinge relaties en team-resultaten te maximaliseren. 

Een avond vol inspiratie, fun en energie!

“Marco heeft ons managementteam getraind om het effect in te laten zien van hun eigen gedrag naar klanten en medewerkers. Tevens is er aandacht besteed aan het uitdragen van de kernwaarde en het bestaansrecht van onze onderneming. Marco heeft dit op een speelse én professionele wijze gedaan. Hij maakte veel gebruik van pakkende praktijkvoorbeelden en hield ons een spiegel voor. Zijn aanpak had succes!”

Léon van Bokkem

“Marco heeft onze 80 teamleiders getraind. Zijn kennis, manier van trainingen geven en  enthousiasme heeft menig teamleider waaronder ik zelf, doen groeien tot (wat ik dacht) een onmogelijke hoogte. Het is hem echter gelukt. We hebben enorm veel in onze rugzak meegekregen waar we mee verder kunnen. Zijn aanpak sprak ons aan; speels, ruimte gevend, met respect voor de ander, motiverend, met humor, met veel praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader!”

Annalies van Hest

I’ve hired Marco for leadership coaching and must say that his approach and personality are key factors in the success.

He uses a lot of storytelling, games, fun, practical tools and insights that can be applied in your daily business and life, right away. 

Lots of fun, but also lot of learnings!

Thank you Marco!

Michel Burgerhof

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Mensen van deze organisaties gingen je voor

People skills

Onderzoek toont aan dat People Skills een steeds belangrijkere rol spelen in het succes van een organisatie. Als er iets mis gaat in een organisatie is een gebrek aan People Skills vaak de reden.

Wat verstaan we onder people skills?

Het vermogen om te beïnvloeden, te begrijpen en in te leven.

Het vermogen om productieve werkrelaties te ontwikkelen op basis van respect en wederzijds begrip.

Het vermogen om anderen te helpen slagen als gevolg van jouw impact op hun leven.

 

Tijdens dit event krijg je meer inzicht in people skills en de complexiteit van menselijk gedrag. In één dag leer je werken met een simpel instrument waarmee je jezelf én anderen leert empoweren om het beste uit jezelf, elkaar en jullie relatie te halen.

Marco Gala geeft deze training zelf. Het wordt dus geen zweverig verhaal, maar juist keiharde wetenschappelijke inzichten in begrijpelijke taal en herkenbare boeiende storytelling, gemixt met fun en intensieve leerervaringen.

Pas op! Je bent gewaarschuwd, want je zult nooit meer hetzelfde naar mensen kijken!

Woensdag avond
21 september 2022

Be inspired, have fun, learn.

Beperkt aantal deelnemers !

Na deze dag ...

Leer kijken door de ogen van anderen

Iedereen heeft een persoonlijke strategie voor succes én ook voor falen; wat typisch jij is; wat voor jou in het leven werkt, en wat voor jou juist niet werkt. Sommige mensen zijn heel direct, anderen pakken dingen juist meer diplomatiek aan. Sommige mensen zijn duidelijk aanwezig, terwijl anderen liever niet in de schijnwerpers staan. Super herkenbaar gedrag, dat in de ene situatie voor betere resultaten zorgt dan in de andere.

In relaties leidt dit vaak tot onbegrip. Je begrijpt dan niets van de reactie van de ander. Je behandelt de ander zoals jij behandeld zou willen worden (het stomste dat je kunt doen!!), en dan reageert die ander totaal anders dan jij zou hebben gereageerd. Wat een eikel! .... En waarschijnlijk denkt de ander er net zo over!

Tijdens deze avond leer je om de wereld door de ogen van anderen te bekijken waardoor je beter kunt begrijpen en inleven en het beste uit jezelf, de ander en de relatie kunt halen. En dat is goud waard!

Wat gaan we doen?

Programma

van 19:00u – 22:00u

– Begrijpen van ‘maniertjes’

– Herkennen van potentie

– Jouw eigen unieke handleiding

– Kijken door de bril van de ander

– Verbinden en empoweren

Locatie & Tarief

Lommerrijk, Straatweg 99, Rotterdam

 

Lommerijk, aan de Bergse Plas

€225,-

Exclusief btw voor bedrijven!
Inclusief uitgebreide gedragsanalyse van €250,-

Masterclass PEOPLE SKILLS
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Geef je naam en email adres door dan houden we je op de hoogte van de volgende datum.

Reserveer jouw plek

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Na het aanmelden, ontvang je een mail ter bevestiging.

Het aantal mensen is nu beperkt door de maatregelen. Wil je dus je ticket claimen en direct afrekenen? Dan kan dat via de knop hieronder.