fbpx

Inhouse leertraject


Marco Gala heeft leer-trajecten ontworpen en uitgevoerd voor vele organisatiesHoe anderen de leer- en transformatie-trajecten hebben ervaren...


De trainingen die door Marco gegeven worden zijn altijd dynamisch en sprankelend waarbij de deelnemers centraal staan. Het enthousiasme van Marco is aanstekelijk en geeft je handvatten om het enthousiasme in jezelf op te zoeken en in te zetten in de praktijk.

Koen Engels

IKEA, Market area manager People&Culture

Marco is een top trainer. Hij weet exact hoe hij een groep kan enthousiasmeren en kan meenemen op reis. Hij is in staat om voor de juiste verandering te zorgen en een ieder te prikkelen op zijn of haar manier. Dit op elk niveau binnen de organisatie. Zijn kennis, passie en enthousiasme zorgen voor het juiste resultaat. Marco is een zeer geschikte trainer voor veel organisaties.

Marieke Lamberts

Pullman hotel Eindhoven, General Manager

Wij, Thuishavens.nl, hebben een hospitality traject gevolgd bij Marco Gala. We kwamen erachter dat we een juiste Mindset moesten creëren. We vonden allen dat Marco met duidelijke, alledaagse voorbeelden kwam, waarin we ons herkenden. Hij was erg enthousiast en we bleven geboeid naar hem luisteren. Het was een niet alledaags hospitality traject. We delen nu onze WOW- en TV- momenten. Ook hebben we geleerd om de niet WOW- en TV- momenten om te buigen in positieve momenten. Door dit hospitality traject hebben wij handvatten gekregen om onze gasten met plezier terug te laten komen en ons (hopelijk) zullen aanraden bij derden. Wij raden de hospitality trainingen van Marco zeker aan bij anderen.

Gerda ter Heerdt, HR

Thuishavens

We hebben Marco Gala al meerdere jaren ingezet voor onze leidinggevenden. Als trainer gaat Marco op zoek naar direct contact met de trainees. Hij heeft oog voor kwaliteiten, maar ook voor de aarzelingen en voor dat wat hen hindert om als leidinggevende optimaal effectief te zijn. Hij adresseert beide heel direct en persoonlijk en creëert zo ruimte voor beweging.

Frank Vrolijks, Algemeen directeur

RPS

Marco Gala heeft ons geholpen bij het opzetten, ontwikkelen en faciliteren van een uitgebreid en succesvol veranderprogramma voor al onze stores in NL. Wij hebben Marco leren kennen als een trainer  en learning designer met passie en veel energie en enthousiasme voor zijn vak. Hij is in staat om zich in te leven in de verschillende doelgroepen en is voor hen daardoor heel aansprekend en benaderbaar. Door zijn verfrissende manier van trainen en het gebruik van verhalen en anekdotes weet hij mensen te raken en te inspireren. Zij zijn daardoor goed in staat om het geleerde toe te passen in hun dagelijkse werk. Hij is creatief en behaalt geweldige resultaten. Wij bevelen Marco Gala van harte aan als trainer. Hij is een expert op gebied van leiderschap en klantbeleving.

Carina Priesman, Global Senior Manager

Inter IKEA Group

Leren met E3 methodeLet's meet!Wij hebben leer-trajecten ontwikkeld en uitgevoerd voor nationale en internationale organisaties van 50 tot 250.000 personen. Wij trekken geen standaard programma uit de kast, dus voordat we gaan ontwikkelen, is het nodig een goed beeld te hebben van de dilemma’s, aandachtspunten, uitdagingen en wensen van onze opdrachtgever. We starten dus altijd met kennismaken.

Dus… Let’s meet!

Onderwerpen van trainingen, die regelmatig aan bod komen, zijn:.

  • hospitality / personalisering
  • employee engagement
  • communiceren en beïnvloeden
  • inspirerend leiderschap
  • persoonlijk leiderschap

Inloggen

Wachtwoord vergeten?