fbpx

Marco Gala events

 

Nora Akachar

JIKproductions


Deze man!!! Deze man!!!!! Alleen z'n energie al is een genot. Zijn hele presentatie is een echte traktatie. Gisteren stuiterend van energie en emoties naar huis gereden. Dank daarvoor Marco! Het was een zeer waardevolle dag!

Dennis Bontekoe

BLVD Amstelveen


Top! 3 dagen met Marco en je kijk iop het leven kan helemaal veranderen.! Zakelijk en privé!! Iedereen zou dit moeten doen!!!

Nelleke van Houwelingen

VVD, opleiding & Training


Perfecte balans tussen fun, ontspanning, serieuze stof, zelf ervaren en uitdaging!

Jacco Bijlsma

ondernemer


Een zeer inspirerende leiderschapstraining door een deskundige en vooral uiterst bevlogen trainer. Als voormalig leider van een dynamisch bedrijf weet hij waarover hij spreekt. Marco heeft het vermogen de theorie met aansprekende en herkenbare anekdotes te illustreren, waardoor je de theorie snel en gemakkelijk praktisch kunt toepassen. De masterclass heeft mij niet alleen inzicht gegeven hoe ik het beste uit mezelf haal maar ook het beste uit anderen. Een absolute aanrader voor iedere ondernemer of leidinggevende.

Hans Huiskes

Hospitality professional


De Masterclass "Inspirerend leiderschap" . Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in deze masterclass. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze masterclass geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!

Marco over leren


Er zijn veel mensen die veel kennis en ervaring hebben maar er zijn niet zoveel mensen die de inzichten met veel impact weten over te brengen. Juist de combinatie van kennis, ervaring en impact is waar Marco het verschil maakt. Het bijzondere daarvan is dat leren daardoor niet alleen een stuk effectiever wordt, maar ook een stuk leuker!

Wil jij meer weten? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?