fbpx

LIFE LEADERSHIP

Buiten winnen is binnen beginnen

Wat heb jij nú nodig?

Persoonlijke doorbraak?

Je hebt dit niveau bereikt en zit hier nu vast. Je merkt dat je toe bent aan een next step, een persoonlijke stap. De situatie is nu anders en je loopt tegen nieuwe uitdagingen aan. Je hebt nieuwe tools en inspiratie nodig, want dit vreet energie!

Meer impact op anderen?

Anderen inspireren boven zichzelf uit te stijgen en meekrijgen in jouw visie is lastig. Maar je weet er zit meer in jouw team! En hoe help je hen naar een next level? Hoe creëer je nieuwe leiders om je heen? En hoe maak je het verschil? Wie moet jij zijn en op welke knoppen moet je drukken?

Powerboost en inspiratie?

Je inspireert anderen, maar wie inspireert jou? Heb jij je visie nog wel scherp? Of ga jij gewoon door en hou je de boel draaiende maar is het vuur eruit? Is het tijd om je eigen stip aan de horizon weer te bepalen? Maar hoe dan? Het vuur moet weer aan!

Balans en rust in je hoofd?

Elke dag probeer je meerdere ballen hoog te houden. Stress! En shit, soms valt er een bal op de grond. Wat je wilt, is aandacht voor de juiste prioriteiten, maximale resultaten halen én aan het eind van de dag met een voldaan gevoel gaan slapen… Pffff, het valt niet mee. Maar het kan!!

Hoe anderen het hebben ervaren...

“Ik heb al vele cursussen gehad, maar deze was écht super! Goede inzichten werden op een inspirerende, confronterende en uitdagende manier gebracht en ondersteund van duidelijke praktijkvoorbeelden. Een goede opzet waarbij er aandacht was voor zowel je eigen IK als voor het leiden van je team. Ons kader beoordeelde deze cursus met een 9,2.”

rick willems

“Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in dit traject. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze masterclass geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!”

hans huiskes

Marco weet mensen diep te raken, op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren en ontwikkelen. De training laat vaak langdurige stretchmarks achter, van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring, het was a Hell of a Ride!

addy van Ladestijn

“Learn to play the inner game!”

– Marco Gala

Vele leiders van deze organisaties gingen je voor

Voor wie?

Deze masterclass is voor iedereen die een volgende stap wil zetten en nu een enorme inspiratie-shot kan gebruiken. Als je meer impact wil hebben op je eigen leven of op dat van anderen. De invloed ligt bij jou. Jouw leven wordt beter wanneer jij beter wordt! In deze 2,5 dag gaan we keihard aan de slag om een doorbraak te creëren in je zakelijke én persoonlijke leven. Geen slappe verhalen maar een sterke fundering van persoonlijk leiderschap en mensenkennis om daadkrachtig de juiste keuzes te maken, je eigen energie omhoog te halen, effectiever te zijn én verder te groeien als mens en leider. Maak het verschil, niet alleen in je eigen leven, maar ook in dat van anderen

Hoe dan?

Marco Gala geeft zelf de masterclass. Geen saaie powerpoint slides, zweverig gedoe of suffe rollenspellen. De succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties met bullshit verhalen, transformerende inzichten, creatieve activiteiten en een bak energie. Dat maakt deze intensieve masterclass tot een waardevolle game-changer. Marco heeft meerdere inspiratiebronnen wereldwijd die hem helpen zijn kennis, inzichten en energie op dit hoge niveau te houden. Hij weet dan ook bij elke masterclass uitzonderlijke resultaten voor alle deelnemers te leveren.

Nieuwe data volgen...

Schrijf je nu in!

Dan houden we je op de hoogte.

Na deze 2,5 dag...

Inspirerend leiderschap

Een inspirerend leider is een bevlogen leider die de potentie in anderen ziet en hen zo in beweging kan zetten dat ze boven zichzelf uitstijgen. Inspirerend leiderschap is geen kunstje, gaat niet over schreeuwen of mooie praatjes én is niet alleen weggelegd voor extraverte leiders. Inspirerend leiderschap is bovenal authentiek, vanuit het hart én begint bij jezelf. Waar sta jij als leider voor? Wat drijft jou?

Het Programma

Dag 1:

van 08:45u – 18:00u

– Interactie met de wereld

– Monkey Storytelling

– De brandstof van jouw gedrag

– De  kracht van het vergrootglas

– Omgaan met buikpijn

Dag 2:

van 08:45u – 17:00u

– Firelighting

– Creating yourself

– De winst van Looking Good

– Het fenomeen TIJD

– Breakthrough

Ervaringen van deelnemers...

Locatie & Tarief

locatie volgt nog

Rotterdam

€1800,-

Inclusief 2 x overnachtingen, 2x lunch, diner en materialen.

Inspirerend Leiderschap
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

We houden nu de groepen klein dus wees er snel bij.