fbpx

Wat kun je verwachten?

Become unstoppable

Je gaat naar huis met een bak aan inspiratie om je eigen energie hoog te houden. Deze intensieve en energieke training zit boordevol uitdaging, boeiende inzichten en besmettelijke fun! Pas op! Je hebt kans op meerdere breakthroughs!

Verhoog je impact

Leer de wereld van anderen kennen en beinvloeden en help anderen de beste versie van zichzelf te worden.

Groei als mens

Deze training is gebaseerd op de laatste neuro-wetenschappelijke inzichten. Groei en transformatie begint bij mensen anders laten denken (en zijn) en anders laten doen zo dat er verbluffende resultaten worden gerealiseerd.

Wordt een betere leider

De beste leiders weten waar ze naartoe willen en laten anderen boven zichzelf uitstijgen.

Annalies van Hest

Wat klanten zeggen...

“Marco’s kennis, manier van training geven en enthousiasme heeft ons doen groeien tot (wat ik dacht) een onmogelijke hoogte. Het is hem echter gelukt. We hebben enorm veel in onze rugzak meegekregen waar we mee verder kunnen. Zijn aanpak sprak ons aan; speels, ruimte gevend, met respect voor de ander, motiverend, met humor, met veel praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader!”

“Een training die iedereen eigenlijk een keer gevolgd moet hebben. Inspiratie, inzicht, motivatie, analyse, zelfanalyse, tips, advies, uitdaging, spanning! Allemaal zaken die terugkomen in dit traject. Ook al heeft iemand al heel wat trainingen gevolgd deze masterclass geeft je echt nieuw inzicht en inspiratie. Maak er tijd voor vrij en je krijgt heel wat mooie bagage voor terug!”

hans huiskes

Marco weet mensen diep te raken, op de plekken waar het pijn doet. Vanuit die positie weet hij mensen te inspireren en ontwikkelen. De training laat vaak langdurige stretchmarks achter, van mensen die buiten hun comfortzone (leren) treden. Bedankt voor deze ervaring, het was a Hell of a Ride!

addy van Ladestijn


“We zijn allemaal storytellers.

En alles begint met de stories die je vertelt!”

– Marco Gala


Marco Gala trainde inspirerende leiders van:

"3 dagen voor jezelf"

Je ontvangt de masterclass van onze master-trainer Marco Gala Molina, persoonlijk. Al op 26 jarige leeftijd stuurde hij een succesvol internationaal team aan van meer dan honderd mensen. Als geen ander weet hij mensen écht te raken! Al ruim 15 jaar verdiept hij zich in leiderschap, personalisering, engagement en storytelling. Inmiddels heeft hij met duizenden leiders van succesvolle bedrijven over de hele wereld gewerkt en worden zijn inspirerende verhalen in bijna 100 landen vertelt. 

...met top-trainer Marco Gala

 Zijn succesvolle aanpak is vooral uniek door een pakkende combinatie van inspirerende metaforen, subtiele confrontaties, psychologische inzichten en creatieve activiteiten. Dat maakt deze masterclass tot een waardevolle educatieve belevenis voor de deelnemers. Marco heeft meerdere inspiratiebronnen wereldwijd die hem helpen zijn kennis, inzichten en energie op dit hoge niveau te houden. Hij weet dan ook bij elke training uitzonderlijke resultaten voor alle deelnemers te leveren.

Save The Date

13 & 14 JANUARI 2020

Van der Valk, Vlaardingen

Leiderschap

Ontdek jouw succesformule

We staan stil bij waarom jij doet wat je doet. Niet alleen vanuit het bewuste, maar ook het onbewuste. Door in te zoomen op jouw diepste en meest krachtige drijfveren zet je jezelf weer op scherp. Inzicht in jouw persoonlijke krachten en belemmeringen leveren je blijvend rendement. Vanuit persoonlijk leiderschap leer je hoe je anders kunt aansturen en beïnvloeden. Je ontdekt hoe je de kwaliteit van jouw relaties versterkt. Permanent.

Het Programma

Dag 1:

van 08:45u – 18:00u

– Dromen en Doen

– Tussen onze oren

– Zo doen wij dat hier

– Jouw gebruiksaanwijzing

– Uitdaging en dilemma

Dag 2:

van 08:45u – 17:00u

– People Reading

– Anderen AAN zetten

– Kwaliteit van relaties

– Plannen en prioriTIJD

– Overwinnen!

Honderden blije deelnemers...

Locatie & Tarief

Van der Valk, Nieuwerkerk

Parallelweg Zuid 185,
Nieuwerkerk aan den IJssel

€995

voor alle 2 de dagen,
inclusief lunch

Inspirerend Leiderschap
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

Aanmelden voor 20-12-2020