BETTER YOU BETTER LIFE

Discover what's possible!

Een beter leven, zakelijk en privé, is voor iedereen anders. Voor mij betekent het vooral vuur in je lijf en rust in je hoofd. En dat is al lastig genoeg.


Welke richting ga je op?
Hoe manage je jezelf?
Hoe vind je de balans?
Hoe ga je om met anderen?
Hoe krijg je hen mee?
Wat doe je met conflicten?
Hoe inspireer je anderen?
Hoe maak je hen beter?
Hoe word je zelf beter?


Marco's aanbod helpt je te groeien en de volgende stap te zetten. Hij daagt je uit om anders te kijken, je eigen mindset te onderzoeken en je te laten inspireren met nieuwe inzichten waardoor zich nieuwe mogelijkheden voor je openen. En bovenal zorgt hij ervoor dat het 'energetic & fun' is. Geen academisch gezwam, geen vakjargon, geen ingewikkelde modellen en geen slaapverwekkende powerpoint presentaties. Het aanbod is gevarieerd zodat het een oplossing biedt voor iedereen. Kies welk event op dit moment het best bij jou past. Meer dan 100.000 mensen in meer dan 13 landen gingen je voor! Ben jij de volgende?

Organisaties waar Marco Gala mee werkt(e)
Kun je niet wachten want je hebt nú enorme GROEIHONGER?


Beluister dan alvast mijn podcast GROEIHONGER!

Wekelijks spar ik met collega Jeanne Bakker over leren, ondernemen en het leven. Verslaafd aan persoonlijke groei als we zelf zijn, zoeken we de diepte over onderwerpen als het brein, geluk, succes, gedrag. Elke week een ander topic waar iedereen met groeihonger tegenaan loopt. Dit levert waardevolle food for thought op. Elke episode zit boordevol verhalen, inzichten en van die vragen waardoor je aan het denken wordt gezet.

Te beluisteren op Spotify, Apple podcast en Google podcast.

Investeer deze 2 dagen in jezelf want leiderschap is een non-stop leerproces!

Schrijf jezelf
in voor het
INSPIREREND LEIDERSCHAP Event!


Lees meer