fbpx

Create
Your Inner Fire

And

+ 0
Participants
+ 0
organizations
+ 0
years
0
countries

better you, better life

jij wilt groeien

In welke mate je jezelf ook succesvol vindt, en op welk niveau je nu ook zit, je loopt tegen dingen aan en er is een volgende stap die jou meer succes en geluk brengt.  Marco’s aanbod helpt je te groeien en de volgende stap te zetten, persoonlijk en zakelijk. Hij daagt je uit om anders te kijken, je eigen mindset te onderzoeken en je te laten inspireren met nieuwe inzichten waardoor zich nieuwe mogelijkheden voor je openen. Zijn aanpak is bovendien ‘energetic & fun’. Geen academisch gezwam, geen vakjargon, geen ingewikkelde modellen en geen slaapverwekkende powerpoint presentaties. Het aanbod is gevarieerd zodat het een oplossing biedt voor verschillende uitdagingen en budgetten. Kies welk event op dit moment het best bij jou past. Meer dan 250.000 mensen in meer dan 13 landen gingen je voor!

Groeien in de juiste richting

Wat heb jij nú nodig?

Een beter leven is voor iedereen anders en is afhankelijk van waar je staat in je leven én waar je naartoe wilt. Wat betekent een next step op dit moment voor jou?

verschillende mensen, verschillende uitdagingen, verschillende oplossingen

Kies de oplossing die bij jou past

Exclusief Retreat

meer weten

Live Training events

individuele coaching

Groeien met de juiste methode en begeleiding

Ready? Let's go!

De laatste 15 jaar heeft Marco zijn trainingsmethode op 4 verschillende continenten in de wereld en in allerlei organisaties ‘getest’ en aangescherpt.

01

EDUCATION

De inhoud is altijd gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Het moet gewoon kloppen.

Wij vinden het echter belangrijk dat leren niet stopt bij het overdragen van kennis. Het uitleggen van allerlei modellen en strategieën is niet genoeg.

Om iets anders te DOEN ná de training is meer nodig, omdat nieuw gedrag alleen authentiek en geloofwaardig kan zijn door een Mindset shift. Dit vereist een ander level van trainen dan het aanleren van kunstjes.

02

ENGAGEMENT

Leren met beleving!! Geen geforceerde rollenspellen en saaie powerpoints! We gebruiken wel entertainment, storytelling, uitdagingen, games, en nog veel meer om de energie erin te houden én de informatie écht binnen te laten komen.

Daarnaast sluiten onze programma’s aan op de behoefte en pijnpunten. 

Info gekoppeld aan emotie beklijft immers veel beter en zorgt dat er écht iets gebeurt met het geleerde. Eén ding is zeker: De deelnemers vergeten het nooit meer!!

 

03

EMPOWERMENT

Te vaak gebeurt het dat deelnemers na een interessante training het geleerde niet in de praktijk brengen. Doodzonde natuurlijk!! Onze aanpak is gericht op de performance ná de training want uiteindelijk gaat het niet om wat je hebt geleerd, maar om wat je er in de praktijk mee doet!! Omdat gedragsverandering niet over één nacht ijs gaat, zijn wij voorstanders van herhaal-momenten waardoor momentum wordt gecreëerd én vastgehouden en de deelnemers over een langere periode getriggerd worden om het eigen te maken.

liever starten met een gedragsanalyse?

Ontdek waarom jij doet wat je doet, waarom anderen doen wat ze doen en waarom dat vaak tot conflicten leidt…

wat levert het op?

Succes verhalen

Een vraag of opmerking?

Neem vrijblijvend contact op

Marco werkt ook voor vele organisaties