fbpx

Gratis webinar:
"Wat voor kleur ben jij?"

Leer jezelf én anderen beter kennen in 1 uur met DISC!

Herken jouw succes formule !

Deze webinar is voor mensen die zichzelf én anderen beter willen begrijpen. Waarom pakt de een het zo aan en de ander totaal anders? En waarom reageren anderen toch zo anders dan ikzelf zou hebben gereageerd? Waarom werk ik heerlijk met de ene collega en heb ik steeds conflicten met de andere collega? Hoe motiveer ik mijn partner? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Hoe haal ik het beste uit anderen?

Deze vragen leiden vaak tot frustratie en conflicten. Hoe zou het zijn als jij hier meer grip op zou hebben. Hoe zou het zijn als jij jouw eigen resultaten én jouw relaties enorm kunt versterken? 

In deze workshop krijg je meer diepgang en inzicht in de complexiteit van menselijk gedrag. In één dag leer je werken met een simpel instrument waarmee je jezelf én anderen leert empoweren om het beste uit jezelf en jullie relatie te halen.

Marco Gala geeft deze webinar zelf. Verwacht dus geen zweverig verhaal, maar juist keiharde wetenschappelijke inzichten in begrijpelijke taal en herkenbare boeiende storytelling, gemixt met intensieve leerervaringen die je nooit meer zult vergeten!

 

Wat ga jij tijdens deze webinar leren?

Jouw sleutels naar geluk

Elk mens heeft zijn eigen bijzondere manier van doen. Hoe zit dat bij jou? Waar loop jij tegenaan? Wat is jouw sleutel tot succes en geluk? Krijg inzicht in jouw voorkeursgedrag en begrijp waarom jij doet wat je doet.

Energie halen uit je baan

Vaak passen mensen zich aan de situatie aan en soms kost dat veel energie. Wat als je de situatie aan jou kunt aanpassen en je hiermee in elke job effectiever kunt zijn én er meer voldoening uithaalt?

Communiceren met idioten

Waarom doen anderen wat ze doen? Pfffff, jij zou het zelf anders hebben gedaan. En waarom reageren ze zo? Dat is toch raar? Ontdek de gedrags-patronen van anderen, leer effectiever communiceren, leiden en coachen.

Je relatie verbeteren

Waarom is ‘Behandel anderen zoals jezelf behandeld wilt worden!’ geen slimme aanwijzing? Iedereen is anders en heeft een andere aanpak nodig. Leer de wereld van anderen te begrijpen én te beïnvloeden.

Wat anderen over Marco zeggen...

“Marco heeft ons managementteam getraind om het effect in te laten zien van hun eigen gedrag naar klanten en medewerkers. Tevens is er aandacht besteed aan het uitdragen van de kernwaarde en het bestaansrecht van onze onderneming. Marco heeft dit op een speelse én professionele wijze gedaan. Hij maakte veel gebruik van pakkende praktijkvoorbeelden en hield ons een spiegel voor. Zijn aanpak had succes!”

Léon van Bokkem

“Marco heeft onze 80 teamleiders getraind. Zijn kennis, manier van trainingen geven en  enthousiasme heeft menig teamleider waaronder ik zelf, doen groeien tot (wat ik dacht) een onmogelijke hoogte. Het is hem echter gelukt. We hebben enorm veel in onze rugzak meegekregen waar we mee verder kunnen. Zijn aanpak sprak ons aan; speels, ruimte gevend, met respect voor de ander, motiverend, met humor, met veel praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader!”

Annalies van Hest

I’ve hired Marco for leadership coaching and must say that his approach and personality are key factors in the success.

He uses a lot of storytelling, games, fun, practical tools and insights that can be applied in your daily business and life, right away. 

Lots of fun, but also lot of learnings!

Thank you Marco!

Michel Burgerhof

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Marco Gala traint onder andere:

Dit event is online...

Schrijf je alvast in!

Wij hebben er zin in!

Na deze webinar ...

Jouw Succes Formule

Iedereen heeft een persoonlijke strategie voor succes én ook voor falen; wat typisch jij is; wat voor jou in het leven (niet) werkt(e). Sommige mensen zijn heel direct, anderen pakken dingen juist meer diplomatiek aan. Sommige mensen zijn extravert en duidelijk aanwezig, terwijl anderen liever niet in de schijnwerpers staan. Super herkenbaar gedrag, dat (zoals je weet) in de ene situatie voor betere resultaten zorgt dan in de andere. Iedereen heeft zowel kwaliteiten als valkuilen!

In relaties leidt dit vaak tot onbegrip. Je begrijpt dan niets van de reactie van de ander. Je behandelt de ander zoals jij behandeld zou willen worden (het stomste dat je kunt doen!!), en dan reageert die ander totaal anders dan jij zou hebben gereageerd. Pffffff.... En waarschijnlijk denkt de ander er net zo over!

Hoe, wat, wanneer?

Webinar via WebinarGeek

Woensdag 2 maart van 13:00u – 14:00u

– Hoezo transparant gedrag?

– Jouw geniale ‘Succes Formule’

– Uitgebreide gedragsanalyse

– Kijken door de bril van de ander

– Praktische toepassing

Locatie & Tarief

WebinarGeek (link via mail na inschrijven)

Rotterdam, Leuvehaven 80

€0! GRATIS!

Gaaf toch? 🙂

Gratis webinar
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

Wees er op tijd bij.

Na het aanmelden, komt Marco Gala een dag voor de webinar via jouw mail met een inschrijflink voor de webinar. Let ook op jouw spambox, mocht je niets ontvangen. Mail naar marco@klantbeleving.nl als je een uur voor de webinar nog niets hebt ontvangen.