fbpx

Firewalking

Come Back challenge - Firewalk with me

Waar loop jij tegenaan?

Soms loopt het gewoon niet

Elk mens heeft zijn eigen bijzondere manier van doen. Hoe zit dat bij jou? Waar loop jij tegenaan? Wat is jouw sleutel tot succes en geluk? Krijg inzicht in jouw voorkeursgedrag en begrijp waarom jij doet wat je doet.

Die baan vreet energie

Vaak passen mensen zich aan de situatie aan en soms kost dat veel energie. Wat als je de situatie aan jou kunt aanpassen en je hiermee in elke job effectiever kunt zijn én er meer voldoening uithaalt?

Allemaal idioten om je heen

Waarom doen anderen wat ze doen? Pfffff, jij zou het zelf anders hebben gedaan. En waarom reageren ze zo? Dat is toch raar? Ontdek de gedrags-patronen van anderen, leer effectiever communiceren, leiden en coachen.

Je relatie loopt niet lekker

Waarom is ‘Behandel anderen zoals jezelf behandeld wilt worden!’ geen slimme aanwijzing? Iedereen is anders en heeft een andere aanpak nodig. Leer de wereld van anderen te begrijpen én te beïnvloeden.

Hoe anderen het hebben ervaren...

“Marco heeft ons managementteam getraind om het effect in te laten zien van hun eigen gedrag naar klanten en medewerkers. Tevens is er aandacht besteed aan het uitdragen van de kernwaarde en het bestaansrecht van onze onderneming. Marco heeft dit op een speelse én professionele wijze gedaan. Hij maakte veel gebruik van pakkende praktijkvoorbeelden en hield ons een spiegel voor. Zijn aanpak had succes!”

Léon van Bokkem

“Marco heeft onze 80 teamleiders getraind. Zijn kennis, manier van trainingen geven en  enthousiasme heeft menig teamleider waaronder ik zelf, doen groeien tot (wat ik dacht) een onmogelijke hoogte. Het is hem echter gelukt. We hebben enorm veel in onze rugzak meegekregen waar we mee verder kunnen. Zijn aanpak sprak ons aan; speels, ruimte gevend, met respect voor de ander, motiverend, met humor, met veel praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader!”

Annalies van Hest

I’ve hired Marco for leadership coaching and must say that his approach and personality are key factors in the success.

He uses a lot of storytelling, games, fun, practical tools and insights that can be applied in your daily business and life, right away. 

Lots of fun, but also lot of learnings!

Thank you Marco!

Michel Burgerhof

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Deelnemers van deze organisaties gingen je voor

Herken jouw succes formule !

Deze training is voor mensen die zichzelf én anderen beter willen begrijpen. Waarom pakt de een het zo aan en de ander totaal anders? En waarom reageren anderen toch zo anders dan ikzelf zou hebben gereageerd? Waarom werk ik heerlijk met de ene collega en heb ik steeds conflicten met de andere collega? Hoe motiveer ik mijn partner? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Hoe haal ik het beste uit anderen?

Deze vragen leiden vaak tot frustratie en conflicten. Hoe zou het zijn als jij hier meer grip op zou hebben. Hoe zou het zijn als jij jouw eigen resultaten én jouw relaties enorm kunt versterken? 

In deze workshop krijg je meer diepgang en inzicht in de complexiteit van menselijk gedrag. In één dag leer je werken met een simpel instrument waarmee je jezelf én anderen leert empoweren om het beste uit jezelf en jullie relatie te halen.

Marco Gala geeft deze training zelf. Verwacht dus geen zweverig verhaal, maar juist keiharde wetenschappelijke inzichten in begrijpelijke taal en herkenbare boeiende storytelling, gemixt met intensieve leerervaringen die je nooit meer zult vergeten!

 

Hét DISC event

donderdag 10 september '20

Rotterdam

Na deze dag ...

Jouw Succes Formule

Iedereen heeft een persoonlijke strategie voor succes én ook voor falen; wat typisch jij is; wat voor jou in het leven (niet) werkt(e). Sommige mensen zijn heel direct, anderen pakken dingen juist meer diplomatiek aan. Sommige mensen zijn extravert en duidelijk aanwezig, terwijl anderen liever niet in de schijnwerpers staan. Super herkenbaar gedrag, dat (zoals je weet) in de ene situatie voor betere resultaten zorgt dan in de andere. Iedereen heeft zowel kwaliteiten als valkuilen!

In relaties leidt dit vaak tot onbegrip. Je begrijpt dan niets van de reactie van de ander. Je behandelt de ander zoals jij behandeld zou willen worden (het stomste dat je kunt doen!!), en dan reageert die ander totaal anders dan jij zou hebben gereageerd. Pffffff.... En waarschijnlijk denkt de ander er net zo over!

Wat gaan we doen?

Programma

van 19:00u – 21:30u

– Hoezo transparant gedrag?

– Jouw geniale ‘Succes Formule’

– Uitgebreide gedragsanalyse

– Kijken door de bril van de ander

– Praktische toepassing

Locatie & Tarief

Rotterdam

exacte locatie volgt nog

€145

Exclusief btw!
Inclusief uitgebreide gedragsanalyse van €250,-

Hét DISC event
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Na het aanmelden, komt Marco Gala binnen 48 uur terug op jouw reservering. Je kunt hier ook nog eventuele vragen stellen, mocht je bijvoorbeeld in groepen willen komen.

Het aantal mensen is nu beperkt door de maatregelen. Wil je dus je ticket claimen en direct afrekenen? Dan kan dat via de knop hieronder.