fbpx

SCHERPE ZAAG
Ready. Aim. Fire.

Zet jezelf en je team op scherp voor de eindsprint van 2020!

0
september
0
uurtjes
0
maanden focus
0
malig

Zet je roer recht.

En je vuur aan.

Je hebt diverse rollen in je leven: partner, leider, collega, ouder, vriend, medespeler, tegenstander, etc. Eigenlijk houdt je continue meerdere ballen hoog en bij iedere bal heb je een doel en dat valt niet mee. Elke dag ga je er keihard voor. Je staat op, werkt je dagelijkse lijstje af en lost allerlei problemen op. Je houdt je staande in elke situatie.

Totdat je ineens beseft dat de passie eruit is en je er steeds minder energie van krijgt. Maak je nog stappen? Zit je nog op koers? Waar doe je het allemaal ook alweer voor?

Je ziet steeds meer beren op de weg. En de beren lijken steeds groter te worden.

Shit, dat voelt niet goed. En je wordt er geen leuker mens door. Je baalt ervan. Er moet iets gebeuren.

Het roer moet om.

Het vuur moet terug.

Deze dag heeft als doel dat je de leiding over jouw eigen leven weer terugpakt en weer even stilstaat bij waar je naartoe wilt én wat je tegenhoudt. Een hele avond puur voor jezelf. Het gaat deze avond om lef en zelfvertrouwen en het kiezen van jouw eigen pad en over het omgaan met je angsten en excuses die je tussen je oren hebt gecreëerd.

Want net als ieder mens heb je in de loop van de tijd patronen ontwikkeld, en een aantal daarvan stoppen jouw groei op dat gebied. Dat kan zijn in je relatie, carrière, leiderschap, sport, gezondheid, zelfexpressie, vertrouwen.

Deze avond is het ultieme moment voor het overwinnen van deze uitdagingen en obstakels in je leven. Het op eigen kracht doorbreken van die beperkingen, angsten en onzekerheden, zodat je vol gas de volgende stap kunt maken in je leven.

De impact van vuurlopen

Wat levert het op?

Je hebt geleerd om bang te zijn voor vuur en er vanaf te blijven. Daarom is het lopen over vuur zo krachtig als eye-opener of reminder aan waartoe we werkelijk in staat zijn.

Iedereen kan vuurlopen! Dat is niet de kunst. Het gaat om wat het vuur voor jou vertegenwoordigt in je leven. Wat zijn de belemmeringen die je volgende stap in de weg staan? Stel dat je kunt breken met die belemmeringen…

Ben jij klaar om je grenzen te verleggen?

firewalk experience events

Besloten firewalk

Organiseer een firewalk voor je eigen organisatie, team, groep of relaties.
Dit is wat ik zoek!

Open firewalk

Scvhrijf je in voor een open firewalk en ervaar de impact.
Ik wil me inschrijven!

Instructeur training

Training voor trainers, coaches en opleiders die meer impact willen maken.
Dit wil ik

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor de eerste keer?

Beat the heat !

De Firewalk Experience is een doorbraak event voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

De Firewalk Experience draagt bij aan een dieper level van individuele én collectieve transformatie.

Sinds 2010 zijn wij internationaal gecertificeerd en aangesloten bij de Firewalk movement organisatie die firewalk-instructeurs over de hele wereld certificeert, waaronder Tony Robbins, Edwene Gains en T Harv Eker.

FOCUS

Je vizier op scherp!

Doorbreek het doelloze patroon waarin je elke dag je vaste routine draait, want het geeft een gevoel van veiligheid, maar niet van voldoening. Misschien herken je dat. Maar jij wilt groeien en stappen maken, dus ga je in deze training eerst richting bepalen. Wat is jouw stip aan de horizon?

 

POWER

Voel je goed!

Jouw resultaten in je zakelijke én persoonlijke leven zijn afhankelijk van jouw emoties. Met belemmerende emoties zoals angst en onzekerheid sta je immers anders in het leven dan met emoties als passie, zelfvertrouwen en trots. Deze training geeft je een energie boost waarmee je elke uitdaging aan kunt.

TEAM

Team-spirit!

Deze training creëert een  band voor het leven.Je levert allemaal je eigen innerlijke strijd, maar tegelijkertijd zit je in hetzelfde schuitje. Samen een spannende uitdaging aangaan, samen kwetsbaar zijn, samen scoren, en samen het succes vieren, zorgt voor hoge betrokkenheid en bijzondere relaties, zowel privé als zakelijk.

Deze Firewalk Experience zorgt ervoor dat je weer op scherp staat voor de eindsprint van 2020!
Are you ready?

Waar andere trainingen stoppen, gaat de Firewalk Experience verder

wat levert het op?

Succes verhalen

Een vraag of opmerking?

Neem vrijblijvend contact op

Vele organisaties

Locatie & Tarief

Hilversum

De Hoorneboeg

€145,-

Exclusief btw voor bedrijven

Firewalk Experience
11 September
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
VOLGENDE KEER BETER!

Reserveer jouw plek

We houden nu de groepen klein dus wees er snel bij.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?