fbpx

Be

Dat 5 daagse retreat

waarin je die doorbraak had

en nieuwe kansen ontstonden!

Volgende RETREAT van 11 - 15 JULI 2022 in BARCELONA

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BE

Transform your life!

2020 en 2021 gaan de geschiedenisboeken in als de tijd dat de wereld even stilstond. Een onwerkelijke periode waarin we er allemaal economisch, sociaal, emotioneel of fysiek onder te lijden hadden.

2022 wordt het jaar van de comeback. Je wil en kan het je niet veroorloven om nu weer op de oude voet door te gaan. In 2022 moet je stappen nemen en jezelf stretchen. Hoe hou jij jezelf staande? Hoe zorg je dat 2022 jouw beste jaar ever wordt? Dit is het moment om op te staan en nieuwe kansen te creëren.

Er komt geen beter moment dan dit om deze belangrijke stap te zetten

Intensieve 5-daagse retreat

  Het programma vraagt veel van je en is echt alleen geschikt voor mensen die onder hun eigen vloerkleed willen kijken en willen ervaren hoeveel energie en invloed ze eigenlijk zelf hebben op de kwaliteit van hun leven, hun relaties en hun business.

  Hoe hebben ondernemers het ervaren?

  René Bogaart
  "Deze toptraining moet je doen! Hartstikke leerzaam! Veel puzzelstukjes die je in je leven hebt verzameld, vallen na deze training op zijn plek. Leerzaam voor alle leeftijden, branches en voor elk niveau."
  Giel Smits
  AL vele trainingen gehad, maar deze meerdaagse training heeft ons bijzonder positief verrast. Mooie praktische inzichten en bruikbare tools gekregen. Alles viel in deze training op zijn plaats. Daarbij was er er een perfecte mix tussen theorie en actief bezig zijn.
  Joost Huisman
  "Deze training is ver boven mijn verwachting uit gestegen! Enorm veel nieuwe en direct bruikbare dingen geleerd. Ook de manier hoe het allemaal gebracht werd… super!"
  Previous
  Next

  Wat kun je verwachten?

  Be

  Transform your life

  Wat maakt BE zo bijzonder?

  Dit 5-daagse programma BE helpt je jouw beeld van wat mogelijk is in je persoonlijke leven, je relaties en je business te stretchen en het potentieel in jezelf én anderen op te wekken.

  In slechts 5 dagen ontdek je de vrijheid en kracht om elk plafond te doorbreken, elke uitdaging aan te pakken en de kwaliteit van leven te creëren die je voor jezelf wenst.

  De transformatieve methode is gericht op het creëren van doorbraken door mensen bewust te maken van de patronen waarbinnen ze denken en doen.

  NU is het ideale moment om de controle over je leven te pakken en het naar een next level te brengen.  Annalies van Hest
  "De inzichten, manier van trainingen geven en enthousiasme heeft me doen groeien tot (wat ik dacht) een onmogelijke hoogte. Het is hem echter gelukt. We hebben enorm veel in onze rugzak meegekregen waar we mee verder kunnen. Zijn aanpak sprak ons aan; speels, ruimte gevend, met respect voor de ander, motiverend, met humor, met veel praktijkvoorbeelden. Een absolute aanrader!"
  Prisma Zorg


  Nelleke van Houwelingen
  "Perfecte balans tussen fun, ontspanning, serieuze stof, zelf ervaren en uitdaging!"
  VVD Learning & Development


  Addy van Ladesteijn
  "Bedankt voor deze ervaring. A hell of a ride!"
  ABN AMRO Learning & Development
  Previous
  Next

  De trainers

  We speelden al een tijdje met het idee om een next level doorbraak programma te lanceren, en wat is een beter moment dan nú. En dús nemen we een kleine groep ondernemers en executives mee in dit 5-daags retreat.

  Drs. Jeanne Bakker en Marco Gala

  Wat leveren deze 5 dagen jou op?

  Herkennen van filters

  Herken de belemmerende filters waarmee jij naar de wereld kijkt en welke elke situatie kleuren en daarmee jouw interpretatie en jouw waarheid beïnvloeden.

  Breken met 'foute' patronen

  Door jouw belemmerende patroon te herkennen en de reden waarom dit patroon bleef bestaan, kun je dit doorbreken en nieuwe patronen creëren die meer succes en geluk opleveren.

  De ketens van framing

  Alles wat je dagelijks doet en bent, vindt haar oorsprong in de context (en) van waaruit je jouw leven leidt. Het herkennen van deze context leidt tot meer vrijheid en energie.

  Nieuwe kansen zien

  Kansen zien én creëren want juist daar zit de power naar de toekomst!! Nieuwe mogelijkheden creëren, heeft een krachtige impact op wie je bent, wat je doet en de resultaten die je behaalt.

  De power van stories

  De kracht van het scheiden van ‘wat er is gebeurd’ van onze ‘interpretatie’ over wat er is gebeurd. Situaties veranderen en je merkt dat je in staat bent om te bereiken wat je wilt .

  Omgaan met angst

  Door anders om te gaan met jouw angsten, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Angst staat je dan niet meer in de weg om jouw dromen na te jagen.

  En nog veel meer...

  Voor wie is het?

  De deelnemers van het BE programma hebben al meerdere successen gekend en weten dat er nog meer potentie in zit.

  De deelnemers werken in allerlei werkvelden en hebben een leidinggevende functie. Denk aan ondernemers, executives, trainers, professionals, zzp'ers, managers, coaches, sporters, etc.

  Het mooie van deze groep is dat het allemaal ambitieuze mensen zijn! 

  Dit intensieve programma is dan ook alleen voor mensen die zelf graag willen en toe zijn aan een volgende stap en merken dat er meer in zit en bereid zijn om vol aan dit programma deel te nemen om die potentie eruit te laten komen.

  Klinkt het als écht iets voor jou?

  Wat wil jij uit BE halen?

  Neem heel even een moment om bruut-eerlijk te zijn en voor je te zien wat je graag anders zou zien: Wat is het?

  Betere kwaliteit van jouw relatie met je compagnon, je collega’s, je vrienden, je partner, je kinderen?

  Meer betrokkenheid bij jezelf of juist bij hen creëren en het beste in ieder van hen naar boven brengen?

  Meer vrije tijd om met je gezin en vrienden door te brengen?

  Een betere balans en rust in je hoofd?

  Meer zelfvertrouwen en lef om gewoon te zijn, te doen en actie te ondernemen?

  Anderen meer vertrouwen? Of gewoon beter begrijpen en kunnen motiveren?

  Beter in je vel zitten en dagelijks meer energie en plezier ervaren?

  Jezelf durven laten zien en horen en het kaas niet van je brood laten eten?

  Hoe ziet het eruit? Wat is het?

  BE is het programma dat je helpt de vrijheid te ervaren om jezelf te kunnen/durven zijn én je de power geeft om effectief te zijn in dat wat het allerbelangrijkste is voor jou.

  Veel gestelde vragen

  Dit programma is ontworpen om je er volledig in mee te nemen. Om het meeste uit dit programma te halen, is het belangrijk dat je de hele dag voor deze dagen blokkeert. Deze betrokkenheid en focus ondersteunen het resultaat! Elke dag beginnen we om 10.00 uur. We eindigen elke dag om 17:00 uur en 15:00 uur op de laatste dag. Er zal 1 dag zijn met een avondprogramma. Dit wordt later bekendgemaakt.

  Nee. We hebben dit programma speciaal ontworpen als een reis die je naar de gewenste doorbraken en resultaten leidt, dus we willen dat je er volledig bij bent en in the game zit!!

  Zowel voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. Uiteraard houden we rekening met speciale wensen. Tussendoor is er koffie, thee, frisdrank, fruit en zoetigheid.

  Investering in jezelf

  5 daags Retreat in BARCELONA

  3500
  2750
  00 excl vlucht, excl btw
  • 5 volle dagen in Barcelona
  • 5 overnachtingen in Barcelona
  • 2 trainers
  • doorbraak gegarandeerd
  • 5x ontbijt
  • 5x lunch
  • 4x diner
  • lesmateriaal

  Locatie & Tarief

  Barcelona

  Catalonië, Spanje

  € 2750,00

  Exclusief btw!
  Inclusief 5x heerlijke lunch

  BE

  Reserveer jouw plek

  We houden nu de groepen klein dus wees er snel bij.