Skip to main content

Stille liefde: 5 handige poses voor stille seks

De vertrouwde, maar nog steeds een aangename pose, die zowel op het bed als op de vloer kan worden afgebeeld. Partner heeft een losse hand om je mond te bedekken, als je niet kunt bedwingen. Nabijheid, het vermogen om te kussen en meer van onschatbaar te voelen.

2. 69 aan de zijkant

Optie bekende houding voor orale seks, maar jullie liggen allebei aan de zijkant. Ten eerste, jullie allebei gemakkelijker te ademen. Ten tweede is de nek niet gespannen. Derde, gratis handen. Bovendien trekt het niet aan Moan, omdat de mond bezig is.

3. Staand in de ziel

Seks in de badkamer – vrij vreemd plezier, maar in het huis van iemand anders kan deze optie nuttig zijn. In de meeste deuren zijn er originele cialis kopen sloten, en het geluid van water dooft andere geluiden uit. Zet een been aan de rand van het bad of douche en vergeet niet om een ​​smeermiddel mee te nemen.

4. Gezicht in een kussen

Stille versie van doggi-stijl. Bleef op de maag en verstop je dan op de knieën en ellebogen (of polsen). Dit is een goede houding voor de stimulatie van de clitoris en de diepe penetratie. En alle kreuven zal het kussen verbergen dat je niet zult vergeten om te zetten!

5. Stille “lepels”

Jullie liggen

allebei aan de kant, hij kijkt naar jou in het hoofd. Verhoog de bovenste benen, en wanneer zijn penis binnen blijkt te zijn – lager. Nu kunt u stilletjes bewegen, zelfs op het kraken en genieten van de nabijheid.

Leave a Reply