Skip to main content

Principe nr. 1

Kies meisjes die niet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Misschien heb je het nog niet goed verspreid met de hoop om een ​​meisje te vinden, van de handen waarvan je graag een glas water in de ouderdom zou nemen. Totdat de gewenste kandidaat is geassocieerd met u, huwelijksobligaties, drie kinderen en vakantieplannen, voorkomt niets dat u in uw plezier leeft. Een wetenschappelijke dergelijke levensstijl wordt een promiscity genoemd (“fase van geen beperkte relaties tussen de geslachten gaat vooraf aan de oprichting van elk huwelijk en vormen van het gezin” – Big Sovjet-encyclopedie).
Girls hebben echter hun eigen, voorzichtig zeggen, anti-wetenschappelijke formulering. De meesten van hen lijken dat een man die meer dan één vrouw voor geluk nodig heeft, een moreel vernederend element, een vrouwer en verder obscene. Denk niet dat dit artikel wordt betaald door de Society of Militant Virgins, maar meisjes hebben redenen om beledigd te worden en offensieve bijnamen voor ons te bedenken. Ze zijn dus geregeld: naakt seks zonder enige hints voor de heer, een beroep op hen om een ​​of andere reden. En als je niet op tijd hebt gebeld, zullen ze een miljoen excuses vinden, om niet op hun eigen instincten te gaan.
De auteurs van het boek de ethische slet van Dossi Easton en Catherine A. Het blad biedt u om de AX of the War tussen de geslachten te graven en het probleem van polygamie uit het standpunt van de ethiek te benaderen. We lezen alle 230 pagina’s van Bestseller voor u, spraken met een privépsycholoog Dmitry Synarev (www.Sinarev.Ru) en geformuleerde 10 principes van de code van ethische promomisciet.

Dus, principe nr. 1 – Kies meisjes die niet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Gemiddeld sleep je op het hoofd van de hersenen kilogram in de hoofd-zonde, profiteert niet van dergelijke prijs viagra rijkdom bij het kiezen van de juiste partner, dat wil zeggen, zo’n sluier op de eerste date zal niet dragen. De meest waardevolle kopieën kunnen zijn: careeristen (eenmaal per week “voor de gezondheid”), verveelde vrouwen (oude man is moe en om een ​​nieuw lastig te gaan), toeristen die naar je stad kwamen in termen van culturele architecturen (dit is heilig) , het feest (niet anders opgeleid). Maar met wie het te riskant is: meisjes zijn

tot achttien (laat iemand anders hen overtuigen dat alle mannen van jou zijn … hetzelfde), de pasgetrouwden (het spijt van het geweten – het ding is onvoorspelbaar) en de dames zijn onvoorspelbaar Zeer dertig, die geen huwelijk hebben en kinderen hebben (voor hen iedereen zoals Swan Song).

"Feministische ideeën worden steeds populairder bij moderne vrouwen, – Sinarev-psycholoog waarnemingen zijn verdeeld. – En dit betekent dat voor generatie 20-25-jarige meisjes nu het hoofddoel in geen geval een snel huwelijk is. Sommigen zijn bezig met het bouwen van een carrière, anderen willen gewoon in hun plezier leven, dus ze zullen behoorlijk worden gerangschikt voor alles wat niet verplicht".

Leave a Reply